vineri, octombrie 7

Nicuşor Dan: „Firea – administrator foarte slab al Bucureştiului”

1
292

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, consideră că fostul edil Gabriela Firea a fost un administrator „foarte slab” al Bucureştiului, menţionând că „nu îi este frică de nimic” dacă aceasta va candida pentru un nou mandat de primar general.

Întrebat dacă îi este teamă de o luptă cu Gabriela Firea pentru un nou mandat de primar general, Nicuşor Dan a spus: „Nu mi-e frică de nimic. Pentru moment energia mea se canalizează pe cei 2 ani şi 3 luni care au rămas din acest mandat şi încerc să rezolv cât mai multe dintre problemele mari pe care Bucureştiul le are, informează stiritvr.

Îi urez succes. Eu pot să spun că a fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului. Faptul că a lăsat Primăria cu trei miliarde de lei datorie curentă, cu conturile blocate pentru investiţii, faptul că nu a făcut nicio investiţie structurală majoră, faptul că nu a dat o direcţie de dezvoltare pentru oraşul ăsta – e evaluarea pe care i-o fac. În rest, îi urez succes în tot ce face. În opinia mea, nu s-a întâmplat nimic în acel mandat, ci, mai mult, s-au deteriorat multe lucruri, dintre care reţeaua de termoficare, a afirmat Nicuşor Dan.

1 comment

Leave a reply