sâmbătă, octombrie 1

Nicușor Dan: ”40 angajați ai Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București sunt din această dimineață în Parcul Cișmigiu”

1
710

Primarul General Nicușor Dan a ținut ca, luni, pe contul său de Facebook să confirme faptul că ”după cum am promis, 40 angajați ai Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București sunt din această dimineață în Parcul Cișmigiu și vor lucra toată săptămâna pentru a face curățenie în parc”

Acesta a completat anunțul său, de pe contul de socializare și cu alte detalii :

”Ei fac ceea ce n-a făcut Compania Municipală Parcuri și Grădini, cei care aveau obligația contractuală de a întreține parcurile bucureștene.
În funcție de modul în care va lucra ALPAB în perioada următoare, vom decide dacă vom lucra în continuare în această formulă sau dacă vom externaliza serviciul de curățenie și întreținere a parcurilor.
În ceea ce privește aspectele juridice, miercuri, în ședința CGMB, vom decide scăderea tarifelor pentru curățenia în parcuri și eliminarea exclusivității privind acest serviciu.
Nu dăm exclusivitate pentru mizerie.
Și tot miercuri, în ședința CGMB, se va supune la vot dizolvarea și lichidarea Companiei Municipale Parcuri și Grădini, precum și a Companiei de Întreținere a Arborilor și Spațiului Verde. Aceste companii au arătat că nu sunt în stare să se ocupe de curățenia și întreținerea parcurilor bucureștene la standardele necesare.
Pe termen mai lung, nu e vorba doar de curățenie, ci și de modernizarea parcurilor. Acum ne ocupăm de curățenie, dar modernizarea parcurilor nu se poate face rapid, de azi pe mâine.
Promit însă bucureștenilor că, în doi ani de zile, parcurile bucureștene vor arăta mult mai bine, fiindcă vor beneficia de investiții și lucrări de modernizare.”
226 comentarii

1 comment

Leave a reply