miercuri, noiembrie 30

Nicolae Ciucă: „Sunt normale discuțiile în Coaliție, dar ne înțelegem bine. Nu sunt tensiuni”

0
383

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că nu sunt tensiuni în Coaliția de guvernare și că discuțiile în contradictoriu, pe anumite teme, sunt bine venite, dacă acestea sunt constructive.

Au loc discuții în Coaliție, dacă critica e benefică, atunci e bună. În interiorul Coaliției de guvernământ e stabilitate. Deciziile implementate au fost agreate la nivelul conducerii partidelor, dar și la cel al tehnicienilor care aplică deciziile. Cred că e normal să fie discuții.

Premierul Ciucă a participat la ceremonia de inaugurare a Sălii Polivalente din municipiul Oradea, una cu ceva întârzieri datorateunor schimbări de ordin tehnic pe parcursul lucrărilor. Premierul a declarat că este normală o asemenea întârziere, mai ales că au fost implementate cele mai noi tehnologii.

„Au fost anumite aspecte care au dus la temprizarea finalizării lucrărilor, dar acest lucru a fost din cauză că s-au căutat cele mai bune soluții. Dacă tot e vorba să beneficiem de o sală nouă de sport, să fie cu tehnologie de ultimă oră. Am înțeles ca tehnologia este folosită și în NBA. Deci, intârzierea este acceptată, dacă soluțiile sunt de ultimă oră”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit realitatea.net.

Leave a reply