Nicolae Ciucă: „Performanţă istorică pentru lotul de canotaj”

0
360

Premierul Nicolae Ciucă i-a felicitat duminică pe sportivii români din lotul de canotaj pentru rezultatele obţinute la Campionatele Europene de la Munchen.

„Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la Munchen. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria! Continuă drumul de aur al canotajului românesc”, a scris Ciucă pe pagina de Facebook a Guvernului.

https://www.facebook.com/watch/?v=797014591472794

El i-a felicitat, de asemenea, pe antrenori şi „pe toţi cei care au făcut posibil acest succes remarcabil„.

Suntem mândri de campionii României„, a încheiat premierul.

România, în formula Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Adrian Munteanu, a cucerit aurul în proba feminină de 8+1, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

Echipajul a fost cronometrat cu timpul de 06 min 26 sec 38/100, devansând Marea Britanie (06:28.02) şi Olanda (06:35.68).

România a încheiat astfel Europenele de la Munchen cu un bilanţ excelent, cinci medalii de aur şi trei de bronz, informează agerpres.

Leave a reply