Nicolae Ciucă (MApN): „Consolidarea Parteneriatului Strategic dintre România și SUA rămâne un obiectiv major”

1
210

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, a avut o întâlnire cu o delegație a Congresului SUA, duminică, la sediul MApN, context în care oficialul român a subliniat căprezența militară americană pe teritoriul României reprezintă un angajament real al SUA pentru asigurarea securității și stabilității, reiterând importanța consolidării acesteia”.

„M-am întâlnit, astăzi, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu o delegație a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusă de senatorul Richard Shelby, președintele Comitetului pentru Alocări Bugetare din Senatul SUA.

În cadrul discuțiilor am abordat cu senatorii americani teme actuale din domeniul securității şi apărării cât și aspecte concrete legate de cooperarea cu SUA, atât din perspectivă bilaterală, dar şi în context aliat”, a scris Nicolae Ciucă, duminică, pe Facebook.

Potrivit MApN, în cadrul discuțiilor au fost abordate teme actuale din domeniul securității şi apărării și aspecte concrete legate de cooperarea cu SUA, atât din perspectivă bilaterală, cât şi în context aliat

1 comment

Leave a reply