miercuri, noiembrie 30

Nebunii care dau foc Americii! Trump jr. cheamă la ”război total”, ideologul-șef amenință cu ”capete în țepi” pentru salvarea ”broaștei obeze”

2
1365

De parcă intervenția halucinantă a președintelui SUA, vorbind despre „furt” și „voturi ilegale” chiar la Casa Albă, nu ar fi fost de ajuns, mașina ”trumpistă” merge mai departe, trecând peste toate liniile.

Personaje precum fiul lui Trump sau fostul consilier Steve Bannon apelează la teza „furtului” și a „voturilor ilegale”, într-o încercare disperată de a-l menține pe Donald Trump la Casa Albă.

„Dacă voturile legale contează, câștigăm cu ușurință, dar dacă voturile ilegale contează, pot încerca să ne fure alegerile”, s-a aventurat candidatul republican, într-o evidentă furie pentru care principalele rețele de televiziune din țară au fost nevoite să-l întrerupă în direct.

Reacția celor trei mari posturi TV – ABC, CBS, NBC – a variat de la tăierea discursului lui Trump până la descalificarea președintelui, spun cei de la cadenaser.com.

„O broască țestoasă obeză la soare”

Trebuie să-l întrerupem pe Trump pentru că președintele a făcut o serie de afirmații false” (NBC); „Nu a fost prezentată nicio dovadă în niciunul dintre aceste state că există voturi ilegale” (ABC); sau „Nu am văzut niciodată așa ceva de la un președinte. El este jalnic. Pare o broască țestoasă obeză la soare care nu acceptă că timpul său a trecut și vrea să-i ia pe toți în față” (CNN).

Și acest ultim punct al prestigiosului jurnalist Anderson Cooper pare să vrea să fie confirmat de alți lideri ai Trumpismului. Delirul absolut a fost condus pe Twitter de Donald Trump Jr., fiul candidatului republican, văzând cum realegerea lui Donald Trump se îndepărtează pe măsură ce numărătoarea progresează.

„La război total”

Cel mai bun lucru pentru viitorul Statelor Unite este ca Donald Trump să meargă la război total, a spus fiul său, care vorbește și despre „alegeri sub capcane și fraude”.

„A sosit timpul să punem ordine în acest dezastru tipic unei republici bananiere!”, a precizat Donald Trump Jr.

Consilierului politic de la Casa Albă, Steve Bannon, i se atribuie rolul de ideolog al strategiei populiste a carierei politice a lui Trump, precum și al altor mișcări de extremă dreaptă din America Latină și Europa.

„Capete în pică” la Casa Albă

În emisiunea sa de pe YouTube War Room Pandemic, Bannon a cerut concedierea lui Fauci, ofițerul științific șef în lupta împotriva COVID-19 din Statele Unite, și a lui Christopher Wray, directorul FBI, și capul lor să fie înfipt în țepi la ușile Casei Albe.

Lui Steve Bannon nu i-a mers cu mizeriile fake news pe youtube

„Aș vrea să mă întorc la acele zile anterioare ale Angliei Tudor”, a spus Steve Bannon.

„Ar pune capete în ţepi pe ambele colțuri ale Casei Albe ca un avertisment pentru birocrații federali”.

YouTube a eliminat rapid acel program, în timp ce Twitter i-a suspendat contul oficial pentru „cel puțin o săptămână”.

Bannon, care a devenit unul dintre cei mai apropiați asociați ai lui Trump, mai întâi în calitate de manager de campanie pentru alegerile prezidențiale din 2016 și, mai târziu, în calitate de consilier politic la Casa Albă, a fost reținut, deși în cele din urmă a fost eliberat pe cauțiune, după ce a fost acuzat de fraudă și spălare de bani în proiectul de strângere de fonduri pentru construcția zidului la granița cu Mexicul.

VEZI ŞI:

VIDEO. Cristian Diaconescu despre ridicarea vizelor SUA: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Se baricadează Trump în Casa Albă?!

Filmul momentului în care ABC, NBC și CBS au tăiat, în direct, transmisia la Casa Albă. ”Minciună, după minciună, după minciună…”

2 comments

Leave a reply