Naşul TV a folosit imaginea preşedintelui SUA pe un certificat de acţionar!

Radu Moraru şi-a pus singur gâtul în laţ. Rămas fără publicul tradiţional (care l-a părăsit masiv după ce Naşul  Tv a trecut în tabără anti-DNA a lui Dragnea, Tăriceanu, Tudorel Toader, Florin Iordache, Nicolicea&co.), Moraru s-a lansat într-o dispută pe care credea că o controlează, dar care îl îngroapă pe zi ce trece.

Dezvăluirea făcută de româno-canadianul Nick Carabas (care a povestit public cum l-a „ţepuit” de 900 de dolari patronul postului TV) a atras noi dezvăluiri.

Jurnaliştii Marian Petruţa şi Grigore Cartianu şi omul de afaceri Marius Mureşan au adus probe care demontrează că Radu Moraru a devenit un personaj capabil nu doar de propagandă anti-Kovesi&Iohannis, ci şi de acte imorale (vezi băutul de whisky înainte şi în timpul emsiunii Naşul sau ameninţarea celor care nu îi dau bani „împrumut”).

Rând pe rând, unii dintre cei care au picat în plasa financiară întinsă de patronul Naşul TV încep să vorbească sau să dea în vileag tentativele sale de stors bani cu metode de tip mafiot.

Dar poate cel mai gravă dintre toate este folosirea numelui şi imaginii lui Donald Trump, preşedintele SUA, pe un certificat de acţionar la firma care administrează acum postul său TV!

Radu Moraru i-a pus poza lui Trump pe actele firmei, fără acordul lui Trump!

Aşa cum se vede în imaginea alăturată, poza lui Donald Trump apare în colţul din dreapta sus al certificatului, iar cea a lui Radu Moraru în stânga sus.

Este un fals de o gravitate extremă din punct de vedere al legislaţiei de business şi al celei privind regimul mărcilor, pentru că nu poţi folosi numele şi imaginea unui lider politic pentru a atrage bani la firma ta; altfel, oricine l-ar pune pe Trump pe orice document privat, cu scop lucrativ.

De altfel, Radu Moraru recunoaşte el însuşi (vezi în video-ul de mai jos, de la minutul 4:00) că a avut mari emoţii când a intrat în SUA ca nu cumva ofiţerii de pe aeroport să descopere certificatele cu poza lui Trump, pe care le avea în valiza personală.

VEZI ŞI:

VIDEO. Radu Moraru, citind din Biblie, la Convenţia Baptistă din SUA: „Să nu datoraţi nimănui nimic!”

„Băi, escrocule, fomistule, ai plecat să ţepuieşti acum în dolari canadieni?” Radu Moraru, încolţit de public

VIDEO. „Radu Moraru mi-a cerut 100.000$, Grigore Cartianu mi-a salvat banii”. Dezvăluiri incredibile despre patronul Naşul TV

Radu Moraru, încolţit. „Mulţi au luat ţeapă”. Acuzat că a cerut bani împrumut, pe care nu i-a mai dat înapoi

VIDEO. „E incredibil că Radu Moraru a ajuns atât de jos încât să minimalizeze gravitatea acestei epidemii!”

 

Leave a reply