miercuri, ianuarie 19

Musca din părul lui Pence devenită virală

0
403

Pandemia, justiția și sănătatea au dominat discuțiile candidaților la vicepreședinția SUA, democratul Kamala Harris și republicanul Mike Pence. În timpul discuţiilor o muscă a aterizat pe părul lui Pence…, ăsta a fost începutul unui tir de glume pe reţelele de socializare.

În jurul celui de-al 65-lea minut al dezbaterii de 90 de minute, o muscă neagră a aterizat pe părul alb al lui Pence și a rămas acolo timp de două minute întregi fără ca el să o alunge.

Twitter a explodat instantaneu în glume, multe dintre ele nepublicabile cu privire la atracția fatală a insectelor dipterice, dar cea mai bună glumă a venit de la Joe Biden. Candidatul democrat la președinție a publicat imediat o fotografie cu el însuși având o rachetă în mână, zâmbi cam rău intenționat.


 

 

Din câte se pare, racheta swatter a făcut deja parte din noul merchandising democratic și este vândută într-o versiune albastră, culoarea partidului moderat, cu sloganul „Adevărul se suprapune peste muște” – și alte jocuri de cuvinte cu juxtapuneri în care au cerut donații: „Contribuiți cu 5 dolari și ajutați campania să zboare”. A fost „momentul memei” prin excelență și continuă să facă „buzz”.

După hashtagul #fly, ​​a apărut altul care a intrat şi el în trend: #redeye (ochi roșii) care se referă la Mike Pence: vicepreședintele avea un ochi foarte de roșu. Este unul dintre simptomele covidului? Pence spune că rezultatul testului său a ieşit negativ.

Leave a reply