Muraru (PNL): „Premierul a exagerat. Noi liberalii am întins o mână PSD de a se alătura guvernării”

0
179

Preşedintele PNL Iaşi Alexandru Muraru susţine că liberalii sunt cei care au întins mâna PSD pentru a se alătura guvernării şi nu invers, el catalogând drept „o exagerare” declaraţiile critice ale premierului Marcel Ciolacu la adresa PNL, potrivit News.ro.

Întrebat despre afirmaţiile premierului Marcel Ciolacu privind posibilitatea declanşării de alegeri anticipate în cazul în care PNL nu susţine pachetul fiscal pregătit de guvern, deputatul liberal Alexandru Muraru a spus că a fost „o exagerare” din partea liderului PSD.

„A fost o exagerare din partea premierului Ciolacu, aceste două partide se află la guvernare pentru un proiect de lungă durată şi pentru un proiect strategic pentru România. PNL este de patru ani la guvernare şi va fi la guvernare şi cred că noi am întins o mână PSD de a se alătura guvernării şi nu invers”, a afirmat Alexandru Muraru, deputat PNL.

Liderul PNL Iaşi consideră că măsurile fiscale preconizate de guvern au fost insuficient discutate în PNL, dar şi în PSD, liberalul Alexandru Muraru pronunţându-se împotriva eliminării facilităţilor fiscale pentru angajaţii din sectorul IT, scrie g4media.

Aceste măsuri s-au discutat insuficient şi în PNL şi în PSD. În ceea ce priveşte ordonanţa privind măsurile fiscale există câteva probleme mari. Iaşul a beneficiat şi s-a dezvoltat şi datorită facilităţilor fiscale acordate celor din IT, domeniu care la Iaşi înseamnă 5.000 de companii şi peste 15.000 de oameni. Nu e doar Iaşul în această situaţie, este valabil şi pentru alte oraşe din România”, a declarat şeful liberal ieşean, Alexandru Muraru.

Premierul Marcel Ciolacu a spus recent că în cazul în care PNL nu susţine pachetul fiscal pregătit de către Executiv îşi depune mandatul pe masă şi nu a exclus varianta alegerilor anticipate.

Declaraţia şefului PSD a stârnit criticile unor lideri PNL din teritoriu, unii dintre aceştia solicitând chiar părăsirea guvernării de către PNL.

Turcan: „Hilar ca un partid, după constituirea unei alianţe, să ia în calcul ieşirea de …

Leave a reply