duminică, septembrie 26

MOȚIUNEA AUR: ”Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!”

0
33

România este condusă de un guvern al nepăsării naţionale, pregătit “să îngroape România într-un sac de plastic, fără slujbă religioasă, fără să verse o lacrimă” şi “nu arată ca o ţară condusă în interesul locuitorilor ei”, precizează vineri AUR în moţiunea de cenzură iniţiată împotriva Guvernului Cîţu.

“Avem un preşedinte în funcţie, un prim-ministru şi miniştri care se presupune că lucrează la bunăstarea acestei ţări şi a locuitorilor ei, dar România arată ca o ţară pustiită, care merge din rău în mai rău, în care oamenii şi-au pierdut orice încredere în guvernanţi şi în instituţiile publice. România nu arată ca o ţară condusă în interesul locuitorilor ei, în interesul firmelor autohtone, în interesul celor mulţi, în interesul omului de rând, în interesul celor cinstiţi şi muncitori. Contribuabilii, fie ei cetăţeni sau firme, susţin prin taxele şi impozitele pe care le plătesc un aparat de stat care nu pare să lucreze în interesul lor. Acest lucru se poate vedea la fiecare pas şi în fiecare domeniu de activitate.


România moare cu zile dacă mai rămâne mult timp la mâna guvernării PNL-USRPLUS-UDMR”, se arată în documentul citat.

În moţiune se afirmă că premierul Cîţu “laudă” o creştere economică nesustenabilă, care nu se reflectă în nivelul de trai, nici în puterea de cumpărare a românilor, “ambele fiind în scădere faţă de 2019”.

“PIB-ul folosit de Florin Cîţu ca prim argument este un indicator nepotrivit pentru a măsura bunăstarea materială a oamenilor. PIB-ul nu reflectă puterea de cumpărare a oamenilor sau impactul negativ al inflaţiei. O creştere pe hârtie a PIB-ului nu reflectă potenţialul economic al unui stat, nici realităţile economice resimţite de cetăţeni”, susţine AUR.

Leave a reply