Moșteanu: ”Demisia, mișcare politică care ajută PSD și PNL”

”Dacian Cioloș probabil își va da demisia din USR zilele acestea”, spune pentru RFI vicepreședintele formațiunii Ionuț Moșteanu. El declară că partidul va merge înainte.

Ionuț Moșteanu afirmă despre eventuala demisie a lui Dacian Cioloș din USR că partidul va rezista: ”Eu n-am discutat cu dânsul. Eu m-am rugat de dânsul doi ani de zile să vină în USR, apoi am luptat să facem fuziunea. Cred că a fost un lucru foarte bun. Acum n-o să mă mai rog nici de dânsul, nici de nimeni să stea alături de noi. A avut președinția partidului, a plecat, ne-a lăsat. Noi ne vom descurca în continuare.

Probabil, va pleca zilele astea și asta este practic parte din branding-ul dânsului de a tot povesti de niște decizii care nu se mai întâmplă. Probabil, zilele astea va anunța plecarea. Eu îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru USR. USR-ul este un partid solid, suntem bine așezați pe picioare, am crescut mulți ani de zile, știm ce avem de făcut, acest partid va merge înainte”.

Vicepreședintele USR admite că ”va fi o anumită fragilizare, să zicem așa, dar îl vom reașeza pe direcție. Această mișcare nu pot s-o înțeleg, dar dacă dânsul a decis, nu poate fi schimbată. E o mișcare politică care ajută PSD și PNL, în momentul ăsta, foarte mult (…). Vreau să avem niște discuții de oameni politici, de oameni de stat și nu de copii care își iau jucăriile și pleacă când se supără”.

Leave a reply