Monica Pop și RTV s-au năpustit pe CTP: ”Cum își permite acest om cu discurs bolnav?”. Incitări la violență în direct

1
2132

România Tv devine pe zi ce trece principalul focar de fake news media din România, invitând în direct, cu voia CNA, o mulțime de voci care propagă mesaje cu grad mare de risc pentru sănătatea populației.

Practic, RTV face exact ce-a făcut PSD: invită, direct și indirect, oamenii să se infecteze cu COVID și implicit să moară, din cauza mesajelor de contestare a pericolului pandemiei și a propagării de știri false.

Se știe deja, UE a identifica Rusia drept principala sursă de fake news pe tema COVID, scopul Moscovei fiind asumat explicit: destabilizarea Occidentului.


Sunt țări care permit această așa-zisă ”libertate de exprimare” ca în România, altele care îi trimit direct la pușcărie pe autorii răului prin presă și rețele de socializare.

Marea Britanie pregătește o lege care îi trimite după gratii pe autorii mesajelor de genul celor difuzate la RTV.

Duminică seara, RTV a supărat-o până și pe Monica Pop, medic oftalmolog, dispusă să intre în cloaca tabloidă de tip OTV. Aceasta a fost atacată dur de CTP, pentru că a pledat împotriva vaccinului anti-COVID.

Faptul că RTV a difuzat înregistrarea audio cu acuzațiile lui CTP la adresa ei a făcut-o pe Monica Pop să izbucnească în direct:

”Nu a fost un gest frumos față de mine să puneți acest discurs de om bolnav. El nu cunoaște cuvântul civilizat. Eu niciodată nu aș fi pus discursul lui întreg la TV să vadă o țară-ntreagă. Cum își permite un om ca el care este detestat de toată lumea să vorbească așa despre mine?? Era normal să nu puneți tot discursul. Nu a fost un gest ok  față de mine să puneți acest discurs. În mintea lui Cristian Tudor Popescu, care este redusă medical, poate exista și acest discurs. Nu am spus că vaccinul face leucemie. Am spus, dacă ne trezim peste un timp că face? Există posibilitatea să dea reacții secundare. Unde este prospectul, să vedem reacțiile secundare? Nici nu am cuvinte să-l calific pe acest domn. Sunt supărată până la Dumnezeu că ați pus acest discurs al lui Cristian Tudor Popescu. Cine  este el în țara asta? Nu mai vreau să particip la asta, că ați pus asemenea discurs, închid deja. La revedere, noapte bună!”, a spus Monica Pop, în direct la RTV

CTP a criticat-o dur pe Monica Pop:

“Sunt aceşti viruşi bipezi foarte periculoşi care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel naţional. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmaţii afectează siguranţa naţională. De pildă, avem o declaraţie a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. Ce spune, la televizor, în văzul ţării: Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul şi fac toţi. Faceţi copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani. Dânsa vorbeşte despre leucemie, virus şi vaccin şi mai înainte vorbeşte despre inducţie genetică: vaccinul produce inducţie genetică. Nu ne spune ce înţelege dânsa prin inducţie genetică. Vorbeşte despre domenii ale ştiinţei medicale, genetică, oncologie, hematologie, virusologie epidemiologie. Toţi medicii profesionişti din aceste domenii sunt făcuţi afiş. Această doamnă oftalmolog îşi bate joc de colegii ei de breaslă din toate aceste domenii”, a declarat CTP la Digi 24.

De menționat că RTV nici măcar nu a menționat sursa (televiziunea rivală Digi 24), pe ecran, în dreptul lui Cristian Tudor Popescu, un gest antijurnalistic nepermis nicăieri în lume.

O altă figură cu discurs isteric, prezentă în studiou, Monica Șoșoalcă, de la gruparea antinațională AUR ( zisă ”Alianța Unirii cu Rusia”), a incitat în direct la violență, spunând că ea și colegii de partid de vor bate cu forțele de ordine la Alba Iulia, de Ziua Națională.

Supărarea celor care contribuie la destabilizarea internă a României este că măsurile antipandemie nu le permit militanților anti-România să creeze haos conspiraționist pe străzile țării.

VEZI ŞI:

Dr. Monica Pop, șefă de spital, îi sperie pe români că vor face leucemie dacă se vaccinează anti-Covid

Monica Pop, taxată de un coleg medic pentru dezinformare după ce a declarat că poţi face leucemie în urma vaccinului anti-COVID

De ce se va vaccina CTP. Jurnalistul îi face zob pe Monica Pop și pe antivacciniști – ”viruși bipezi foarte periculoși”

1 comment

Leave a reply