Monden Timisoara: Dominic Fritz, s-a căsătorit cu o diplomată chineză

1
1575

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat miercuri, 25 august, că s-a căsătorit. El a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ în care a anunţat evenimentul petrecut cu mare discreţie.

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos şi recunoscător pentru iubirea şi sprijinul ei necondiţionat, şi că şi-a găsit locul, cu mine, la Timişoara”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

  • Cine este sotia lui Dominic Fritz

Soţia lui Dominic Fritz este Lin Yiran, diplomat ONU. Ea este însărcinată, iar în luna octombrie cei doi urmează să devină părinţi.

Soţia primarului are 36 de ani şi are domiciliul în Tianjin, Republica Populară Chineză. O prezenţă discretă, soţia lui Dominic Fritz a fost alături de primarul Timişoarei în special în seara alegerilor, când l-a însoţit să celebreze rezultatul în Piaţa Victoriei.

”În timpul meu liber fac muzică, cânt la pian şi la violoncel, compun, dirijez, citesc şi merg cu bicicleta. Şi stau pe Netflix, că oameni suntem. Prietena mea este diplomată în cadrul ONU, încă nu avem copii. Am însă 4 fini, 2 dintre ei fiind români, şi 10 nepoţi, pe care îi învăţ să-şi spună părerea, chiar dacă nu mereu totul merge după capul lor”, a dezvăluit Dominic Fritz, atunci când şi-a făcut prezentarea, pentru alegerile de la primărie, potrivit Kfetele.ro.

1 comment

  1. COSTACHIEL 25 august, 2021 at 23:45 Răspunde

    exact acelai model a fost si la Oradea, cu un alt politician, dar de la PRM…. tot casatorit cu o fata chinezoaica, dar de general.Aceasta e doar diplomat… a naibii nimerire….

Leave a reply