sâmbătă, iunie 15

Modelul Clotilde Armand,în Italia:Cristina Antal asaltează Primăria Romei

2
953

Cristina Antal, o româncă stabilită la Roma, și-a anunțat , pe pagina sa de socializare,candidatura la alegerile administrative de la Roma din octombrie. Românca este candidată pe lista civică, Enrico Michetti la primăria Romei.

Originară din Roman, Cristina Antal este ghid turistic la Roma. Enrico Michetti este susținut de cele trei mari partide de centru-dreapta: Lega, Fratelli d’Italia și Forza Italia.

”Dragi prieteni, 

Bine ați venit pe pagina care tratează contribuția mea la alegerile administrative din 3 și 4 octombrie din Capitala Italiei.  Am dat curs propunerii Listei Civice care susține candidatura lui Enrico Michetti la postul de primar al celei mai frumoase urbe din lume: Roma. Sub egida programului partidului de centru dreapta, Forza Italia, sper sa restitui orașului toate oportunitățile pe care mi le-a oferit în ultimii 18 de ani.  Va las impresiile vizuale de la cea mai recenta întâlnire cu politicienii italieni de mare calibru ca Maurizio Gasparri si Maria Spena. Imaginile arată cât de apreciați sunt românii cu initiavita, dincolo de prejudecati. Imaginați-vă ce potențial am avea cu un reprezentant la Primăria Romei!

Voi reveni cu detalii despre procedura de vot dar, până atunci, nu uitați: Vota (per me) e Conta!”, scrie românca pe pagina sa de socializare.

2 comments

Leave a reply