Moartea lui Bogdan Stanoevici, actorul care nu credea în COVID, dar n-a avut norocul lui Garcea, Bittman&co

7
6527

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul ‘Sfântul Pantelimon’ din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La două zile distanță, deja, era dus la Terapie Intensivă în stare gravă.

Bogdan Stanoevici a murit în aceasta dimineață.

El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală.

Bogdan Stanoevici, Dan Puric și Mugur Mihăescu au fost voci puternice ale conspirațiilor bazate pe falsuri cum este și aceea că pandemia actuală nu există în realitate, că este o invenție li că noul coronavirus a fost creat în laborator

Stanoevici era un coronasceptic, nu credea în COVID și vorbea despre pandemie ca Garcea, Dan Bittman, Rdau Moraru și alți conspiraționiști care au îndemnat populația la moarte prin infectare cu coronavirus.

În acest an, Stanoevici s-a manifestat ca un adept al teoriilor conspiraționiste, pe care le-a ventilat inclusiv la protestele anti-mască.

Cu câteva luni în urmă, el explica superior: „Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum: faptul că nu port mască este, în primul rând, pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat s-o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”

Bogdan Stanoevici, actor și manager al Circului Metropolitan București, a fost unul dintre candidații independenți la alegerile prezidențiale din luna noiembrie 2019, ocupând poziția 11 pe buletinele de vot.

Candidatura lui se desfășoară sub sloganul „România, din nou acasă!”

Bogdan-Dragoș-Aureliu Marian-Stanoevici s-a născut în București, în data de 22 ianuarie 1958 (61 de ani). Ca și Mircea Diaconu, și el este actor, fiind absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din Capitală.

În luna mai 1989 s-a stabilit în Franța, prin căsătorie, și s-a întors în România după 22 de ani, în anul 2011.

Prezent și la manifestațiile anti-mască

Adrian Severin a fost alături de Stanoevici la protest

Aproape 200 de iresponsabili, majoritatea fără mască de protecție, a protestat în stradă, în mai anul trecut, în Piața Victoriei din București. Cu un discurs anti-european, anti-vaccinist și cerând „imunizare naturală”, protestatarii cereau atunci demisia Guvernului Orban.

Un protest asemănător, al anti-vacciniștilor, avusese loc în urmă cu o zi, în Bulgaria, la inițiativa unui partid pro-rus.

O altă verigă pro-rusă, prezentă la protest, a fost Adrian Severin. După ce a făcut pușcărie pentru corupție, fostul europarlamentar PSD a devenit un susținător feroce al îndepărtării României de Occident și al apropierii de Rusia.

”Un alt protestatar la protestul anarhist cu parfum rusesc: actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru PSD al Diasporei în Guvernul Ponta, candidat caraghios la alegerile prezidențiale din 2019, director al Circului Globus din Capitală (numit de Gabriela Firea)”, scria ziaristii.com

Și-au anunțat prezența în Piața Victoriei doi anarhiști de profesie: Iulian Capsali, rusofil înrăit, săgeată agresivă a Moscovei, și avocatul Dan Chitic, prezență constantă, în ultimii ani, la antena 3.

VEZI ȘI:

ARN, celula care a născut viața pe Terra, e ”începutul unei noi ere”. ”Putem trata gripa, COVID, alte virusuri cu un singur vaccin”

Sexul cu persoane mai în vârstă sau cu mai mult de 10 parteneri – cauză de cancer orofaringian provocat de virusul HPV

După dobândirea unor cunoștințe pe care “nu le avea”, antivaccinistul IPS Teodosie își schimbă părerea despre vaccinul Anti-Covid

7 comments

  1. Radu 13 ianuarie, 2021 at 10:41 Răspunde

    Cum puteți îl acuzați pe actorul Bogdan Stanoevici.? Pt ca a, spus adevărul, pt ca nu a fost de acord cu masca.?

    Ce site este asta. ?
    Sunteti plătiți de guvern, de cine anume.? Ca sa spuneți minciuni….?

Leave a reply