duminică, septembrie 24

Moartea dictatorului Kim, Donald Trump şi înghiţirea dezinfectantului anticoronavirus

0
1822

Dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, a murit sau este pe patul de moarte, fără speranțe de recuperare, transmite presa din China și Japonia.

Jurnalistii din regiune au afirmat că dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a murit sau este într-o „stare vegetativă” în urma unei intervenții chirurgicale pe inimă.

Directorul adjunct al postului de televiziune HKSTV, din Hong Kong a declarat că „o sursă foarte solidă” confirmă decesul lui Kim Jon-un.

Vineri, revista japoneză Shukan Gendai a raportat că liderul nord-coreean se află într-o „stare vegetativă” după ultima intervenție la care a fost supus.

Presa din Taiwan a mediatizat pe larg informaţiile apărute în publicaţia de la Tokyo, dar nimeni nu a confirmat oficial sau din surse foarte credibile informaţia privind decesul dictatorului nord-corean.

În absenţa unor informaţii certe din cauza opacităţii regimului nord-coreean, în lume circulă deja valuri de speculaţii, imagini şi chiar glume negre.

Una dintre cele mai viralizate fotografii de acest gen este cea în care Donald Trump, preşedintele SUA, şi liderul de la Phenian apar faţă în faţă într-un instantaneu marcat cu următorul mesaj adresat de şeful de la Casa Albă lui Kim Jong-un:

„Ar fi trebui să consumi dezinfectant, ca să fii mai puternic”

Creaţia online are legătură cu ultimele ştiri de peste Ocean legate de ideile halucinante ale lui Trump ca infectaţii cu coronavirus să consume dezinfectant sau să fie trataţi dermic cu raze ultraviolete.

În ciuda avertismentelor publice lansate de autorităţile sanitare americane, care l-au contrazis categoric pe preşedintele SUA, au apărut deja cazuri de cetăţeni americani care au luat în serios „tratamentul” sugerat de liderul de la Casa Albă şi s-au intoxicat.

VEZI ŞI:

Unii chiar l-au luat în serios pe Trump: şi-au injectat dezinfectant în corp şi s-au intoxicat!

Trump uimeşte din nou: gel dezinfectant injectat direct în corp sau lumină ultravioletă băgată prin piele -„terapii” pentru combatarea coronavirusului

Leave a reply