miercuri, ianuarie 26

Miron Mitrea: despre experiența proprie la vaccinare: „Am avut reacții puternice și mi s-a părut normal”. Cu ce ser s-a imunizat

3
594

Miron Mitrea a vorbit, duminică, invitat la un canal TV, despre bâlbele Guvernului în gestionarea controverselor legate de cele două loturi ale vaccinului AstraZeneca. Mitrea a povestit propria-i experiență la vaccinare și consideră normale reacțiile adverse ale oricărui vaccin.

 

3 comments

  1. mircea 15 martie, 2021 at 08:18 Răspunde

    ce priceput este tov Manivela,am o vecina care a facut bataturi,poate ne zice si noua cu ce sa se dea.e mai tare ca Brucan+Roman+Iliescu la un loc,Manivela trancaneala cu muierili alea dela R,care s-au molipsit dela Rufai.Manivela ar face cuplu bun cu aitostRADU TUDOR,ala cu raie capreasca pa laringe

  2. sara 18 martie, 2021 at 05:45 Răspunde

    Intradevar nu este iesit din comun ca unele persoane sa aibe efecte adverse dupa vaccinare. Asta cand este vorba de vaccinuri testate nu si la cele care nu sunt testate si populatia se transforma in cobai. Si unele reactii adverse pot aparea sub forme grave dupa un timp, chiar si dupa ani de zile. Testarea vaccinurilor dureaza de obicei ani buni de zile iar acestea au aparut dupa cateva luni. Mai mult, cand finantatorul Firmei Pfizen este Bill Gates care spune ca vaccinarea populatiei va face treaba buna pentru reducerea populatiei , nu poti sa nu-ti pui intrebari. Si apoi daca dupa vaccinare trebuie pastrate aceleasi restrictii ca cei nevaccinati , deasemenea te intrebi, atunci de ce sa te vaccinezi, daca nu obtii imunitate ?
    Au fost multe cazuri cand vaccinatii au ramas cu sechele sau au decedat. Miron Mitrea ar face mai bine sa se abtina de la comentarii pentru ca acest condamnat nu prezinta niciun fel de incredere.

Leave a reply