Palada (PSD) i-a spart fața senatorului Goțiu (USR), în emisiune!

1
1067

Internetul a explodat după dezvăluirea senatorului USR Mihai Goțiu, care a anunțat că a fost lovit cu pumnul în gură de Mirel Palada (dreapta, în imaginea principală), fost purtător de cuvânt al guvernului PSD din vremea lui Victor Ponta.

Informația a fost confirmată de postul B1 TV, locul unde s-a petrecut bătaia:

Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin! După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței. Nadia Ciurlin a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

„Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a anunțat Nadia Ciurlin.

Colegii lui Goțiu din USR au invadat pagina de Facebook a senatorului lor. Ei au comentat indignați incidentul:

Partidul a conceput rapid și un mesaj foto, în care apare poza lui Mirel Palada alături de o mănușă de box. Alături de imaginea menită să transmită mesajul de violență, apare următorul mesaj:

”Colegul nostru Mihai Goțiu a fost agresat în această seară în platoul unei emisiuni TV de Mirel Palada, purtător de cuvânt în guvernul Ponta-PSD”.

Jurnalistul Cătălin Striblea (Digi FM) a postat pe Facebook înregistrarea cu momentul din emisiunea TV care a lăsat mască opinia publică:

Anunțul Nadiei. Mulțumesc Alexandra.

Publicată de Cătălin Striblea pe Miercuri, 13 septembrie 2017

 

Foto: DC News

 

1 comment

Leave a reply