Mircea Bocan: „Toate bolile digestive SE VINDECĂ CU ARGILĂ, mai puțin vezica biliară malformată” (I)

 În 21 de ani, de când comercializez argilă din Kazastan, de la granița cu Mongolia, am avut aproximativ 800.000 de clienți. Incredibil, nicio reclamație! La fiecare recepție făceam analizele microbiologice și radioactivitatea
0
875

„Într-un singur loc din lume, miraculos, s-au întrunit toate condițiile: cea mai bună argilă adusă o singură dată la fabrica de cărămizi ” Refractara”, din Alba-Iulia, eu, Mircea Bocan, bolnavul de insuficientă renală, cartea lui Jean Valnet, specialistul și încăpățânatul care nu renunță niciodată.

Toate pot fi puse în aceeași oală la timpul potrivit doar de Dumnezeu. Cine poate crede că acum 37 ani eram o epava?!”, ne înștiințează cu multă satisfacție omul care a salvat mii și mii de vieți.”

Zilele trecute, am purtat o discuție cu ingenerul chimist, Mircea Bocan, la punctul de lucru al firmei sale din Alba Iulia: SC ALGO S.R.L. 

Bocan este un cunoscut terapeut cu argilă, care a beneficiat de fenomenalul medicament naturist încă din tinerețe. Vestea miraculoaselor vindercari cu argila ALGO a ajuns departe, pe toate continentele, poate pe întreaga Terra. Deși este mediatizat de mai multe reviste, portaluri sau canale Radio-TV, astăzi am aflat pentru cititorii noștri alte aspecte interesante care nu au fost date publicității, dar care vor suscita în mod categoric un interes deosebit.

Dar să îl lăsăm pe domnia să ne spună câteva dintre numeroasele  povești, pentru care, ascultându-le pe fiecare în parte, ar trebui să-ti iei o lunga vacanță ca să le poți auzi mai pe îndelete. 

                                                                   foto: Mircea Bocan, 65 de ani.

 

„În 21 de ani de când comercializez argilă din Kazastan, de la granița cu Mongolia, am avut aproximativ 800.000 de clienți. Incredibil, nicio reclamație! La fiecare recepție făceam analizele microbiologice și radioactivitatea.”

 

I-am scris lui Cristian Țopescu lista bolilor de care suferea. L-am atenționat: Fiicei sale Cristina i-am observat pungi de apă sub ochi pe sub fondul de ten

„În urmă cu 8-9 ani, i-am scris lui Cristian Țopescu lista bolilor de care suferea. L-am atenționat că fiicei sale Cristina i-am văzut pungi de apă sub ochi pe sub fondul de ten. Verdictul: retenție de apă, probleme renale și cardiace grave, toate ușor de rezolvat cu argilă.
Mi-a răspuns că de sănătatea lor se ocupă doctorii.
Incredibil, Dumnezeu le-a trimis la timp o barcă de salvare pe care nici nu au băgat-o în seama!

Unui preot de 50 ani din Alba-Iulia, un medic i-a prescris 6 luni antibiotic pentru boala „Lime”. I-am spus că și 6 zile e mult. Același doctor, după 6 luni, i-a spus că diagnosticul a fost greșit – sic – cu zâmbetul pe buze. A făcut cancer osos , trebuie să se mute la parter, nu mai poate urca trei etaje. In timp ce eu, la 65 ani, stau zilnic 2-5 ore în piscină.

 

Dacă toate alimentele au nivelul de radiații egal cu cel al mediului înconjurător, argila are sub acest nivel.

Argila este exploatată dintr-un loc care a fost fundul unei mări. La analizele microbiologice se observă că este curată 100%,  nu are niciun german patogen sau nepatogen. În plus, distruge germenii patogeni, are un efect bactericid, ceea ce face că această să fie ideală pentru bolile aparatului digestiv. Este pansament, are efect cicatrizant pentru tubul digestiv: intestine, stomac, duoden, colon, are aproximativ 15 metri. Acesta este căptușit cu flora digestivă, care ne oferă protecție.

Nu uit  aici alimentele care fermentează; acizi, fecale, cele două kilograme de flora biologică sunt distruse de antibioticele de sinteză (milioane UI). România, oficial, este pe primul loc la consumul de medicamente și antibiotice de sinteză. Și în același loc la toate tipurile de cancer. 

În plus, în foarte multe alimente sunt ascunse antibiotice care provin de la animalele crescute industrial, peștele de acvacultură, mezelurile, etc. Bolile digestive, oficial, sunt considerate boli cronice, “autoimune”.

Niciun medicament nu poate vindeca în acel mediu agresiv. Cea mai bună dovadă este cazul Simonei Halep, care, în aproximativ 5 ani în timpul interviurilor cu Cătălin Ștefănescu, de la TVR, a povestit că are probleme cu stomacul, nu poate mânca aproape nimic. Evident că performanța sportivă este afectată de un disconfort și de o alimentație restrictivă.

 

Toate bolile digestive SE VINDECĂ CU ARGILĂ, mai puțin vezica biliară malformată

 

Anume; colite, gastrite, ulcere melene, pancreatite, ciroze, ulcere. Marele avantaj al argilei este că nu are niciun efect secundar și poate fi consumată în orice cantitate. La aceste afecțiuni e necesară o doză de 200 de grame pe zi.

Argilă vindecă, dar dacă inițial nu refacem flora, acestea recidivează. Există, însă, o gama largă de probiotice la prețuri diferite. Eu le recomand pe cele de la „Doterra”. 

Pe această temă, am purtat o discuție cu doamna doctor Andrada Seicean, șefa catedrei de la UMF și Clinicii de Gastroenterologie din Cluj-Napoca. M-a dezarmat într-un minut.  Mi-a spus că ei știu că toate aceste boli se vindecă cu argilă, dar ei au procedurile lor și nu au voie să recomande altceva.
Medicul cardiolog șef din Alba-Iulia, cu fiul și soția, i-au fost clienți mulți ani degeaba. Până la urmă s-au vindecat mult mai ușor cu argilă. Și lor le-a explicat că nu avea cum să le recomande tratamentul cu argilă care… vindecă. 

Am o clientă în SUA care, în urmă cu 15 ani, avea metastaze. Nu a rezistat mai mult de 3 ședințe de chimioterapie. A ales să consume 200 grame de argilă ALGO – ce este puternic anticancerigienă – ajutată de o dietă fără proteină animală. În 6 luni a fost complet vindecată! A scris o carte, și timp de 5 ani a comercializat argilă ALGO

Apoi, am fost interpelat de FDA (The Food and Drug Administration, SUA) care mi-a spus același lucru ca și în România: “argilă vindecă boli grave; ciroze, boli digestive, insuficientă renală (sunt și persoane care scapă de dializă), diabet, tiroidă, dar… am fost invitat “politicos”să nu mai distribui argilă pe teritoriul SUA.

În Canada, după 4 ani, persoanei care comercializează această argilă, i s-a închis site-ul și a rămas cu marfă pe stock. Nu i s-a oferit nicio explicație.

Dar cu argilă ALGO oamenii se vindecă prea ușor și prea ieftin. ” mai spune Mircea Bocan.

 

Am fost contactat, în 2002, de Mărioara Godean, directoarea Institului de Ecologie Aplicată. A făcut studii și a dovedit că această argilă elimina metalele grele din corp. 

De asemenea, în anul 2012, am fost căutat de către oficiali din Ministerul Sănătății care mi-au arătat că 4 doctoranzi au făcut studii pe aparatură foarte sofisticată, publicate în prestigioasă revista spaniolă, El Sevier (lider mondial de informații despre biomedicină, n.r.). Au demonstrat că această argilă duce substanță activă din medicamente țintă la celule (mărește randamentul medical), și elimina mare parte din efectele lor secundare.  

În vremurile acestea, când se consumă cantități nechibzuit de mari de medicamente, toate acestea ar trebui asociate cu argilă. NIMENI NU ESTE INTERESAT! La afecțiuni digestive și ciroze, mai puțin vezica biliară malformata, REZULTATELE DE VINDECARE SUNT 100%. 

Mai recomand – chiar și practic – terapia cu înțepătura cu albine pentru artroză sau poliartrite. Rezultatele SUNT SPECTACULOASE ȘI FĂRĂ EFECTE SECUNDARE pentru cei care nu sunt alergici.

De asemenea, recomand uleiul esențial de oregano, pentru răceli, gripe, infecții și Covid –19. (Am clienți cu forme diferite de Covid, și care au fost tratați cu succes cu ulei de oregano).

contact: ing. Mircea Bocan: office@argila-algo.ro ; Tel – WhatsApp: 0040 788 233 873 sau 0040 763 251 743

(Va urma)
 

 

Leave a reply