duminică, noiembrie 28

Ministrul Transporturilor este pentru o concordie socială cu sindicatele din căile ferate

0
87

Politica ministrului interimar al transporturilor, Dan Vâlceanu este una total opusă faţă de cea a predecesorului său, de la USR PLUS, Cătălin Drulă. În EXCLUSIVITATE, site-ul LumeaLiberă.ro a intrat în posesia unor informaţii, de ultim moment, care par a confirma aceste noi viziuni politicianiste a interimarului, de la transporturi.

Astfel că, după ce doreşte a schimba nouă consilii de administraţie, din subordinea  ministerului, Dan Vâlceanu pare a avea în agenda sa viitoare şi o întâlnire cu sindicatele din căile ferate, lucru confirmat  şi de către partea sindicalistă.


“Am solicitat domnului ministru interimar, de la PNL o discuţie cu sindicatele, pe tema situaţiei actuale a căilor ferate, la care să participăm atât noi, cât şi restul factorilor decizionali, din domeniu. Acest lucru a fost acceptat, întâlnirea urmând a avea loc cât se poate de repede” a declarat Iulian Măntescu, preşedintele Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă.

Reamintim că, ministrul celor de la USR PLUS nu manifesta aceeaşi viziune ca actualul ministru interimar: cea a concordiei sociale, în dialogul cu sindicatele.

Leave a reply