Ministrul Energiei, plângere penală împotriva lui George Simion (AUR) pentru „tentativă de hărţuire şi intimidare”

0
477

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunțat că va depune o plângere penală împotriva lui George Simion, liderul AUR, pe care îl acuză de tentativă de hărțuire și intimidare.

Simion pretinde că s-a întâlnit întâmplător, duminică, 10 iulie, pe aeroportul din Viena cu Virgil Popescu. Simion l-a urmărit mai bine de o oră și jumătate pe demnitar, iar totul a fost filmat live și postat pe Facebook, cu titrarea „Hoțul Virgil la Viena”, informează rfi.

„Ce faci, hoțule, ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauti la Viena? La muncă nu te duci, ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi?”, spune George Simion, în debutul înregistrării. „L-am prins pe hotul Virgil. Ia uitați, se plimbă pe banii românilor, mititelul! N-a fost toată săptămâna la muncă, acum spune că îl hărțuim”, mai spune liderul AUR.

„Campania de hartuire la adresa mea nu ma intimideaza! Astazi, in aeroport la Viena, unde am fost la cununia civila a fiicei mele, care s-a casatorit cu un tanar austriac, am asistat la o tentativa nemaintalnita de hartuire si intimidare a lui George Simion impotriva mea.

Multi ati avut ocazia sa asistati la suvoiul de invective si minciuni la adresa mea, cauzate de disperarea ca facem pasi importanti spre independenta energetica a Romaniei. Resping cu fermitate acuzatiile si condamn, public, acest tip de comportament agresiv. Nu ma voi lasa intimidat de acest personaj, de aceasta trompeta Putinista si voi merge mai departe pe drumul independentei energetice a Romaniei.

Vreau sa le multumesc romanilor din aeroport care au dat dovada de un bun simt deosebit si l-au intrebat pe acest individ de ce trebuie sa faca circ?!? Saptamana viitoare voi depune a treia plangere penala impotriva lui George Simion si am incredere ca pana la urma se va face dreptate.

P. S. Stiu ca Romania si Europa trec printr-o perioada complicata si este greu sa avem incredere ca se vor intampla lucruri bune. Dar daca toleram acest tip de comportament, mai ales din partea unui parlamentar, nu o sa ne faca bine. Poate este timpul sa avem o dezbatere serioasa, la nivel de societate, despre limite, comportament agresiv, hartuire si ce facem sa prevenim. Mie nu imi este teama, dar ma tem pentru copiii si familia mea. Pentru ca este o granita foarte fina de la comportament agresiv verbal la comportament agresiv fizic. Si la cum s-a putut observa in ultima perioada, din incidentele pe care le-am trait cu acest invidid, nu cred ca mai are mult sa devina agresiv fizic.”, a scris pe Facebook Ministrul Energiei, Virgil Popescu.

 

Parlamentarul AUR George Simion a publicat duminică, tot pe Facebook, o filmare cu ministrul Energiei, însoțită de textul: „El se jură că nu fură și l-am prins la Viena…”.

George Simion spune, printre altele, în materialul video prezentat: „Domnule ministru de ce nu vă dați demisia? Cât mai aveți de furat din țara asta? Mai aveți de furat mult? (…) Nu mai putem tolera bătaia de joc la care a fost supus poporul român în ultimii 32 de ani cu hoți ca Virgil, pe care l-am identificat aicea pe Aeroportul din Viena”.

Leave a reply