Ministrul Bogdan Aurescu l-a ”remaniat” din MAE pe fiul unui general DIE

1
451

La unul din termenele procesului în care Liviu Dragnea era judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție, jurnalistul Mălin Bot a reclamat la poliție că a fost lovit și împins de Cezar Cătălin Marin. Acesta a fost amendat de poliție cu 200 de lei, conform procesului verbal pe care chiar el l-a transmis spre publicare către FLUX 24.

Din CNP-ul consemnat pe procesul verbal transmis de Marin către Flux 24 rezultă că acesta era una și aceeași persoană cu directorul general adjunct din MAE și fiul fostului general DIE Ion Marin, dezvăluie Curentul.


Cezar Marin – persoana care l-a împins pe Mălin Bot

Fiul fostului general era șomer când PSD l-a uns adjunctul lui Cătălin Harnagea și el numit director general în MAE tot de PSD. Marin a absolvit după 40 de ani Universitatea Spiru Haret. Vezi AICI CV-ul său submediocru.

Pe 1 septembrie, Cezar Marin a fost demis de Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, din funcția de director general adjunct al RoAid. Începând cu luna mai, Marin a fost într-un concediu medical prelungit și nu a putut fi concediat.
Surse din MAE susțin că de când președintele CNAS a schimbat procedura de acordare a concediilor medicale, acestea se acordă mult mai greu și lui Marin nu i-a mai fost prelungit concediul. Imediat ce s-a întors la serviciu, Marin a fost concediat.

 

1 comment

Leave a reply