duminică, iulie 21

Milionarul câștigător la loto, omul lui Dan Diaconescu

0
1350

Marele premiu la Loto 6/49 a fost câștigat de un om de afaceri din Bârlad, pe nume Daniel Andrei (foto). A aflat că a câștigat direct de la transmisia în direct a tragerii Loto 6/49:

”Mă uitam la televizor în acele momente. Urmăream transmisia. Nu neg că am avut ceva emoții. Am fost emoționat, recunosc. Dar nici nu neg că am știut dintotdeauna că va veni și momentul în care voi câștiga”, a declarat câștigătorul marelui pot de peste 2,6 milioane de euro, pentru estnews.ro.

Daniel Andrei a mai dezvăluit pentru Est News că joacă la loto, în mod regulat, de 26 de ani. De-a lungul anilor a câștigat și sume mari, dar și sume mici. Ultima dată a câștigat 1.600 de lei (16 milioane de lei vechi) chiar săptămâna trecută.

Cu banii câștigați, Daniel Andrei are de gând să investească în construcția de blocuri în Bârlad.

Pentru biletul pe care l-a jucat, Andrei a bifat 8 numere la întreg (28 de variante) și 6 variante la Noroc, prețul biletului fiind de 148 de lei. Pe langa premiul de categoria I, omul de afaceri bârlădean a mai obținut și 12 câștiguri de categoria a II-a și 15 câștiguri de categoria a III-a, valoarea totala a câștigului fiind de 11.956.612,95 lei (peste 2,6 milioane euro).

Daniel Andrei a candidat în 2012 pentru funcția de primar al orașului din partea Partidului Popular Dan Diaconescu (PP-DD).

Leave a reply