duminică, noiembrie 28

Miercuri va începe votul online al membrilor USR PLUS pentru preşedinţia partidului

0
126

Votul online al tuturor membrilor USR PLUS pentru stabilirea preşedintelui partidului va începe miercuri, a anunţat fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea.

Întrebat marţi, la Europa FM, dacă revenirea USR PLUS în coaliţia de guvernare ar putea fi influenţată de către viitorul preşedinte al partidului, Ghinea a afirmat că atât Dan Barna, cât şi Dacian Cioloş împărtăşesc acelaşi punct de vedere.


“Tot partidul este radicalizat pe ideea – şi pe bună dreptate – că nu mai putem accepta să lucrăm în aceleaşi condiţii. Problema de fond a fost că aceasta a fost o coaliţie dezechilibrată şi disfuncţională. Eu am participat la aproape toate şedinţele de coaliţie ca reprezentant al USR PLUS şi vă pot spune că era un cadru complet disfuncţional de luare a deciziilor şi o eventuală întoarcere a noastră, pe lângă condiţia legată de prim-ministru, trebuie să fie legată de două chestiuni.

Una – o formalizare a acestei coaliţii, că nu ne mai putem vedea aşa, pur şi simplu, la domnul Orban în birou, stăm şi trăncănim trei ore, plecăm fără o agendă clară. S-a întâmplat de foarte multe ori”, a spus acesta, adăugând că o altă condiţie ar fi  şi stabilirea unor termene pentru implementarea obiectivelor.

La preşedinţia USR PLUS candidează actualii copreşedinţi Dan Barna şi Dacian Cioloş, precum şi senatorul Irineu Darău

Leave a reply