Micutzu, ridicat de Poliție și dus la secție după o altercație

0
921

Actorul de stand-up comedy, Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu, a fost implicat duminică noaptea, pe 15 august, într-un incident violent în clubul de pe Calea Victoriei în care acesta susține showuri și pe care îl administrează.

Scandalul a început la finalul unui show și au fost implicate mai multe persoane. În timpul altercației a intervenit poliția, iar cei implicați au fost duși la Secția 1 care va cerceta cazul.

Poliția confirmă incidentul și anunță că 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare:

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.
Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.” se arata in comunicatul sectiei de Politie numarul 1.

Leave a reply