sâmbătă, iulie 31

Metehne “mioritice” în Germania? Ce categorii sociale au trecut peste rând și au încălcat prioritatea la vaccinul anti-Covid

Și mai vorbim de România
0
1440

O investigaţie realizată de DPA arată că mai multe persoane din Germania printre care politicieni locali, clerici, poliţişti şi pompieri au fost vaccinate mai devreme, chiar dacă nu erau pe lista de priorități, scrie Agerpres.

 

În Saxonia Inferioară, un administrator districtual din Peine şi adjunctul său au fost vaccinaţi. De asemenea, administratorul şi adjunctul acestuia din Wittenberg au fost imunizați deja, la landul Saxonia-Anhalt.

 

Primarul şi doi consilieri din oraşul Halle au fost vaccinați, precum şi doi primari şi unul dintre predecesorii acestuia din Renania de Nord-Westfalia. În Bavaria, administratorul districtului Donau-Ries şi primarul din Donauworth au fost de asemenea vaccinaţi.

 

În Hamburg au fost vaccinaţi 102 pompieri şi doi ofiţeri de poliţie până la finele lunii ianuarie. Un număr de 330 de ofiţeri de poliţie au fost vaccinaţi în localitatea Stendal din landul Saxonia-Anhalt ca parte dintr-un test pe teren.


De asemenea, investigația mai arată că aproximativ 400 de poliţişti din Saxonia au primit vaccinul mai devreme decât era prevăzut. În Bremen şi Hessa, angajaţi din conducerea unui spital au fost deja vaccinați.

sursa b1.ro

Leave a reply