Mesajul premierului la 16 ani de când România a intrat în UE

0
268

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia împlinirii a 16 ani de când România a devenit membru al Uniunii Europene, în care subliniază că ţara noastră continuă să îşi demonstreze angajamentul puternic faţă de valorile UE.

„Deoarece astăzi marcăm 16 ani de apartenenţă la Uniunea Europeană, România continuă să demonstreze un angajament puternic faţă de valorile UE, care aduc securitate şi prosperitate. Transformările majore prin care am trecut ne permit fim un contributor substanţial la construirea unui proiect european mai puternic al Ursulei von der Leyen”, a scris Ciucă, într-un mesaj pe Twitter, preluat de adevarul.

Într-un alt mesaj postat pe Twitter, prim-ministrul a urat succes premierului şi Guvernului suedez în exercitarea mandatului la preşedinţia Consiliului UE, într-o perioadă marcată de provocări majore, potrivit Agerpres.

De asemenea, premierul Ciucă subliniază că România va coopera cu Suedia pentru o Uniune Europeană coezivă, orientată spre viitor şi unită.

Leave a reply