marți, octombrie 19

Mesajul de aducere aminte al lui Mălin Bot pentru cei care au votat cu AUR

8
5181

Jurnalistul de investigații Mălin Bot a luptat la baionetă cu mafia AUR. El l-a prins în stradă pe George Simion cum încălca legea adunărilor publice și cum era tolerat de Jandarmerie să ocupe orice loc public, în plină stare de alertă.

Mesajele jurnalistului n-au reușit însă să țină piept avalanșei de postări și filmulețe distribuite de caractița tip rusesc a AUR și finanțate din câte se pare de clanurile formate din rețelele de corupție PSD.
Primul nume vehiculat este Sebastian Ghiță, patronul RTV, televiziune care i-a mediatizat intens pe Simion, Șoșoacă și alți pioni ai Moscovei.
Metoda folosită a fost cea tip Cambridge Analytica, care a bombardat publicul american cu mesaje anti-Clinton, deci pro-Trump, în alegerile din SUA din 2016 sau publicul britanic pro-BREXIT cu mesaje anti-UE.
Rușii nu aveau până acum în România decât PSD ca partid aliat în epoca Dragnea, dar virajul ușor pro-UE al lui Ciolacu a determinat Kremlinul să caute altă soluție. Așa au apărut George Simion și capcana celor de la AUR, cărora le-a fost ușor să-i manipuleze pe românii slab educați și înveninați de viața grea prin lumea largă.
Azi, cu regretul că nu i-a putut convinge pe cei picați în capcana Rusiei, Mălin Bot a postat un mesaj de concluzie pe pagina sa socializare, pe care îl redăm integral mai jos.

Mălin Bot despre cum a reușit KGB să infiltreze România cu pionul AUR

Este, probabil, cel mai important comentariu politic pe care l-am făcut anul acesta. În 17 octombrie am explicat modul de operare cu care există un risc imens să fim manipulați iar. Din păcate astăzi vedem peste 500.000 de români picați în capcana AUR.

Ce spuneam atunci:

”Situația aceasta este sinteza istoriei recente, cu motivele pentru care România nu se face bine de 30 de ani și milioane de români au fost alungați peste graniță. Depinde numai de noi să facem, de data aceasta, alegerea corectă și să nu mai repetăm greșelile trecutului.
“Un popor care nu-si cunoaște trecutul e condamnat sa-l repete”.(Nicolae Iorga)
Un ”pattern” este o regularitate, în designul creat de om sau în idei abstracte. Ca atare, elementele unui ”pattern” se repetă într-un mod previzibil. Un model geometric este un fel de model format din forme geometrice și repetat de obicei ca un design de tapet. Oricare dintre simțuri poate observa direct modelele. Wikipedia
În 11 martie 1990 apărea Proclamația de la Timișoara care impunea lustrația, presa liberă atât cât era, vorbea numai despre asta. Ideea este apetisantă pentru public. Românii aveau ocazia să rupă legăturile cu trecutul comunist la alegerile din acel an și implicit să stopeze gruparea Ion Iliescu KGB să mai controleze România.
După 5 zile, în 16 martie 1990 ”izbucnesc” brusc conflictele etnice de la Târgu Mureș. Toate discuțiile despre lustrație sunt acoperite cu conflictul apărut aparent din senin. Iliescu pozează în salvator al ”UNITĂȚII” României, face apel la UNITATEA tuturor românilor împotriva ”dușmanilor” care vor să ”distrugă România” și e ales cu 82 % la următoarele alegeri.
Iliescu și Măgureanu reactivează cadrele Securității, aripa KGB cu care pun bazele transformării Securității în SRI.
Apare Partidul UNITĂȚII Națiunii Române PUNR- ul lui Gheorghe Funar care ocupă o mare parte din scena politică cu discurs de ură etnică. Apoi preia ștafeta partidul lui Vadim Tudor.
După 10 ani, la alegerile din 2000, manipularea bazată pe ură etnică, lansată de Iliescu= KGB, în 1990, reușește din nou pentru Ion Iliescu o performanță electorală. Vadim intră în turul 2 al alegerilor prezidențiale și Iliescu preia din nou puterea ca salvator al României de ”conflictul etnic”, alături de actualul infractor Adrian Năstase, nașul mafiei corupției de astăzi.
2016. România se află în pragul unei schimbări decisive, Ponta pierduse prezidențialele, avuseseră loc proteste masive după dezastrul Colectiv, societatea părea că vrea să se trezească din coșmarul comunisto-FeSeNisto-PeSeDist. DNA funcționează cu motoarele turate și găștile de corupție #CiumaRosie merg una după alta în instanțele penale. Pare că România închide capitolul PCR – FSN – PSD.
Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu lansează Partidul România UNITĂ, din nou se scoate de la naftalină ura etnică. România TV = televiziunea lui Ghiță, Antena 3 = televiziunea infractorului Voiculescu și restul posturilor de știri deținute de grupările de corupție formează Cartelul Mafia Media. Este indus absenteism la vot prin Mafia TV și infractorul Dragnea & PSD câștigă majoritatea parlamentară.
Urmează 3 ani în care este paralizat DNA și România se transformă în Republica Infracțională. CCR elimină din dosare probe și astfel instanțele sunt forțate să achite nume grele. Ghiță fuge în Serbia și e protejat acolo de Guvernul pro-rus.
2019. După trei ani de proteste, românii acționează electoral la Europarlamentare și prezidențiale. PSD și mafia anexă pare a pierde din nou din influență, mai ales pe fondul mobilizării #diaspora.
Apare imediat din nou modelul ”UNITĂȚII” naționale, discursul bazat pe ură etnică și inventarea dușmanilor externi. Alianța pentru Unitatea Românilor, de data aceasta, devine foarte agresiv în special cu target pe românii din #diaspora.
George Simion, liderul AUR, este susținut de Gheorghe Funar. Televiziunea lui Sebastian Ghiță, ROMÂNIA TV, promovează manifestațiile CapVid la inițierea cărora a participat și George Simion. La Iași, oamenii AUR sunt împreună cu personajele de tip Lazarus & Șoșoacă, figuranți permanenți pe România TV. Simion a fost ”lansat” ca persoană publică via Republica Moldova, fief al manevrelor Rusiei, cu tema unionistă.
Interesant pattern, nu-i așa?

8 comments

Leave a reply