sâmbătă, noiembrie 26

Mesajul Anei Birchal de Ziua României: ”Această pagină va fi EXCLUSIV a voastră!”

0
1227

După ce a acum câteva zile a îndemnat românii să sărbătorească Ziua Bucovinei, Ana Birchall a postat pe pagina sa de socializare un nou mesaj adresat românilor de astă dată de Ziua Națională.

Dar pe lângă urarea tradițională, ea a lansat și un apel pe adresa celor care o urmăresc în spațiul virtual.

Fostul ministru al justiției le cere celor care o susțin să trimită orice doresc ei prin care să-și arate dragoste de țară, mesaje pe care promite să le distribuie pe pagina ei de facebook ”în jurul prânzului”.

Practic, de 1 Decembrie, ea anunță că își cedează spațiul virtual de pe pagina sa de socializare tuturor celor care vor să împărtățească cu ea semne de bucurie pentru Ziua Națională.

Ana Birchall a publicat și un colaj de imagini de la sărbătorirea Zilei României de acum un an.

Mesajul Anei Birchall prin care invită românii să îi trimită semne de dragoste pentru România

”Astazi va invit sa sarbatorim impreuna aceasta zi speciala pentru fiecare roman, pentru Romania! Astazi, aceasta pagina va fi EXCLUSIV a voastra, a prietenilor si cititorilor din tara sau din orice alt colt al lumii! Va invit sa imi trimiteti in inbox ce doriti sa public pe pagina mea (mesaje, fotografii cu locuri dragi din Romania, muzica romaneasca, poze cum sarbatoriti voi aceasta zi etc) iar eu le voi grupa si posta in mod constant…incercand sa fiu o gazda cat mai eficienta 😌😛😉! Astept mesajele voastre pentru a le putea publica in jurul pranzului!
La mulți ani, România !
La mulți ani, români frumosi!
(foto 2019 si Steagul de azi)”

Leave a reply