duminică, noiembrie 28

Melanie Trump, mesaj de adio la părăsirea Casei Albe. Prima doamnă nu o va însoți pe Jill Biden la clasica plimbare tradițională

Ea a dorit să aducă un omagiu lucrătorilor din domeniul sănătății care luptă împotriva pandemiei coronavirusului, precum și celor care au murit de boală, în timp ce a mulțumit poporului american pentru solidaritatea oamenilor în timpul crizei de sănătate
0
1831

La câteva ore după plecarea de la Casa Albă, prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a lansat un videoclip de adio în care solicită reconcilierea națională și subliniază că „violența nu este niciodată soluția”.

 

De asemenea, a rostit câteva cuvinte referitoare la asaltul asupra Capitoliului de către susținătorii lui Donald Trump.

 

Melanie Trump: “Fii pasionat de tot ceea ce faci. Dar amintește-ți întotdeauna că violența nu este niciodată soluția și nu va fi niciodată justificată”

 

Melania Trump

foto: unotv.com

 

Într-un mesaj de șase minute în care abia  face trimitere la soțul ei, Melania Trump a făcut apel la bunătatea poporului american, căruia i-a cerut să se comporte ca „o familie națională” în fața următoarelor provocări cu care se confruntă țara.

“Trebuie să ne concentrăm asupra a ceea ce ne unește pentru a ne ridica deasupra a ceea ce ne desparte. Alegeți întotdeauna iubirea în locul urii, pacea în fața violenței și iubiți-i pe ceilalți  mai mult decât pe sine”, a spus ea într-un discurs în care a subliniat „onoarea” care i-a fost pentru ea de a ocupa funcția de primă doamnă.

Prima doamnă, care a descris cei patru ani în Casa Albă drept „de neuitat”, le-a cerut americanilor „să fie pasionați în tot ceea ce fac”, dar să nu se bazeze niciodata pe violență pentru aceasta. “Amintiți-vă întotdeauna că violența nu este niciodată răspunsul și nu va fi niciodată justificată“, a subliniat ea.

Omagiu victimelor Covid-19

 

În ultimele sale cuvinte ca primă doamnă, ea a dorit să aducă un omagiu lucrătorilor din domeniul sănătății care luptă împotriva pandemiei coronavirusului, precum și celor care au murit de boală, în timp ce a mulțumit poporului american pentru solidaritatea oamenilor în timpul crizei de sănătate.

Ne jelim familiile care au pierdut pe cineva drag din cauza pandemiei. Fiecare viață este prețioasă și le cer tuturor americanilor prudență și bun simț pentru a proteja persoanele vulnerabile, deoarece acum se administrează deja milioane de vaccinuri”.

N-o va însoți pe Jill Biden

Deși le-a cerut americanilor în mesajul de  rămas bun să „profite de orice ocazie pentru a arăta considerație față de alți oameni”, Melania Trump a ales, totuși, să nu-și însoțească succesoarea, Jill Biden, în plimbarea tradițională prin Casa Blanca, moda care a fost repetată la fiecare schimbare de mandat din 1950, în ciuda tensiunilor politice din fiecare moment.


 

 

Leave a reply