MEDIA: Felix Rache și soția lui, Nectara, au cumpărat 50% din Etno TV și Taraf TV

0
221

Firma SC Planning Media SRL, deținută în procente egale de soții Rache, a preluat 50% din acțiunile celor două televiziuni.  Ceilalți doi acționari sunt Honorius Prigoană (40%) și Rareș Gărduș (10%). Felix Rache şi soția lui, Janina-Nectara Constantin, au preluat controlul televiziunilor de nișă Etno TV și Taraf TV.

Fost jurnalist la Antena 3 şi la publicația de satiră „Caţavencii” (ambele, puternic finanțate de PSD), Felix Rache a fost consilier pe comunicare în Guvernul Tudose, apoi l-a urmat pe Victor Ponta la Pro România.


A candidat pe lista acestui partid la alegerile locale din 27 septembrie 2020, în județul Buzău, devenind consilier județean și, ulterior, în alianță cu PSD, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, funcție pe care o ocupă și în prezent.

Cealaltă jumătate a acțiunilor de la Etno TV și Taraf TV este deținută de Honorius Prigoană (40%) și Rareș Gărduș (10%).

Fiul cel mare al fostului deputat Silviu Prigoană a făcut rocadă cu fratele său mai mic, Silvius Prigoană: Honorius a reintrat în acționariat (de unde ieșise în 2016), Silvius a părăsit afacerea.

Membrii CNA au aprobat în unanimitate schimbările de la Etno şi Taraf TV.

Leave a reply