duminică, iulie 14

Masaj thailandez în Benidorm

0
1081

În ultima vreme, centrele SPA din marile zone turistice oferă și servicii ce altădată păreau posibile doar la mare distanță. Spre exemplu, spun spaniolii, ”todavia no hace falta ir al Thailandia” (azi nu mai e nevoie să ajungi în Thailanda) pentru un masaj thailandez.

Benidorm este poate cea mai mare atracție turistică a verii în Spania, și nu numai. Marea stațiune din provincia valenciană Alicante este plină de centre SPA care oferă turistului inclusiv relaxare de tip oriental.

Un exemplu este salonul ”Thai massage Benidorm”, situat pe Avenida Almeria 2 (parter). Spațiul este amenajat cu specific thailandez și oferă multe servicii wellnes. Prețurile pot ”sări” în funcție de pachetul ales. Un pachet complet poate costa 130 de euro (două ore) și include ”full body, aromatic, reflexology”. Un masaj tradițional costă 50 de euro, dar pentru o singură oră doar.

Doritorii aflați în căutare de relaxare ”la patru mâini” trebuie să plătească 90 de euro pentru o oră.

Există însă destule servicii pe durată mai scurtă de timp, pentru care salonul oferă prețuri mai mici cuprinse între 25 și 35 d euro pentru 20 de minute (spate și cap, față și ceafă, picioare, masaj în tălpi, thailandez tradițional etc.)

(Sursa: Tripadvisor)

 

 

Leave a reply