Marius Șumudică, analizat la greu, de presa din Belgrad

0
189

”Unul dintre cei mai controversați antrenori din Balcani va veni în Belgrad, din Transilvania. După problemele din startul sezonului a reușit să ridice o echipă care joacă foarte bine în campionat”, au punctat jurnaliștii de la telegraf.rs.

  • Marius Șumudică, analizat de presa din Belgrad

Sârbii au punctat că Șumudică a fost un tip care a făcut ”bani buni” și din contractele derulate în Cipru și Portugalia sau Ungaria.


După ce și-a terminat cariera la Gloria Bistrița, în 2005, Șumudică a devenit antrenor la Rapid. A condus mai multe cluburi românești, majoritatea în prima sau a doua ligă, dar nu a câștigat des trofee, deși echipele sale au practicat un fotbal atrăgător și frumos.

Ceva asemănător cu Nenad Lalatović din Serbia cu Proleter, Voždovac, Borac … Era cunoscut ca un mare showman lângă bancă.

După victoriile echipei sale, românului îi place să cânte și să danseze într-un stil cunoscut, cu versuri ale muzicii orientale. În orice caz, marți seara, Steaua Roșie are o sarcină dificilă de a depăși formația condusă de cel mai nebun antrenor din Balcani, au mai punctat jurnaliștii.

Leave a reply