luni, septembrie 26

Marile posturi TV din SUA au tăiat transmisia când Trump a început să mintă în direct!

3
4898

Incredibilă umilință pentru Casa Albă și tristă imagine pentru SUA în lume! Declarația de presă ținută de Donald Trump joi seară în fața reporterilor acreditați pe lângă Administrația americană a produs un gest neașteptat din partea celor mai mari rețele naționale de televiziune de peste Ocean.

În momentul în care Trump a început să mintă în direct despre ”frauda” în alegeri, posturile naționale ABC, CBS și NBC au întrerupt transmisia declarațiilor președintelui, relatează New York Times, în fluxul său live despre alegerile din America.

CBS, NBC și ABC – logo-urile marilor rețele americane de televiziune

Decizia radicală a fost luată din motive profesionale, dar și de bun-simț: nu poți lăsa un individ lipsit de scrupule să alimenteze cu prostie opinia publică, pentru că așa ceva nu este nici etic profesional și devine foarte periculos pentru statul american.

Adunați cu mare interes la Casa Albă pentru a afla ce spune președintele în funcție despre faptul că Joe Biden s-a desprins în câștigător al alegerilor, reporterii au rămas blocați când Trump a continuat cu aceleași aberații demne de un spital de nebuni.

Acuzațiile de fraudă electorală, nedovedite de nimic și unice în istoria Americii, au trezit imediat reacția marilor canale media naționale.

Marian Petruța

”Am văzut reporteri de la posturile TV care, în momentul în care Trump a început să mintă la foc automat despre furtul alegerilor, s-au întors cu spatele la el și au început să vorbească despre minciunile ordinare ale, încă, președintelui în funcție”, a declarat jurnalistul Marian Petruța, din Chicago.

Ideea nu e nouă, dar în această zi a avut o încărcătură aparte, fiind vorba de un moment sensibil.

3 comments

Leave a reply