Marian Godină, revoltat după ce Ingrid Mocanu (Antena 3, RTV) a râs de moartea unui polițist

2
6879

Avocata Ingrid Mocanu, invitată permanent la Antena 3 și RTV unde comentează sistematic în favoarea corupției din România, și-a dat arama pe față și în privința caracterului.

Aceasta a râs pe Facebook de moartea unui polițist din Brașov din cauza COVID, ceea ce a atras revolta multor oameni ai legii în frunte cu Marian Godină, cunoscutul poliștist anti-mafia din orașul de sub Tâmpa.

„Am câțiva oameni pe care nu-i plac sau pe care îi detest, dar niciodată nu mi-aș putea imagina măcar cum e să te poți bucura și râde de moartea cuiva. Se pare că doamna Ingrid Mocanu poate și nici nu se sfiește să arate asta public.


Avocata prezentă atât de des prin studiourile unor televiziuni, România Tv și Antena 3, publică acest text despre colegul meu, Ionuț Hanganu, cel care a fost înmormântat azi și care a lăsat în urmă o soție și doi copii cu vârste de 3 și de 7 ani.

Sunt cu atât mai mult revoltat, pentru că azi am fost la înmormântare și am simțit durerea prin toți porii, uitându-mă la suferința familiei lui.

Doamna Ingrid Mocanu, pentru a nu fi fericită de una singură, simte nevoia să-l eticheteze și pe Sorin Velicu.

Pe lângă faptul că postarea e mizerabilă, ea conține și niște minciuni, căci medicul Velicu a fost condamnat pt luare de mită în urma unui acord de recunoaștere. Iar Ionuț nici măcar nu lucra acolo pe vremea aia”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Polițistul a fost revoltat puternic de un mesaj postat de avocata care apare la televiziunile ”roșii”, în care făcea bășcălie de moartea unui om al legii din Brașov.

„Ionuț Hanganu, șeful de la Investigațîi Criminale de la Poliția Transporturi din Brașov (34 ani, sănătos), a murit de Covid într-un spital din Brașov, după ce medicii s-au străduit să ii salveze viața. Știți cu ce se „ocupa” Poliția TF Investigații Criminale din Brașov când aveau unii chef să se remarce?

Va spun eu: de dosare cu mită pentru medicii din Brașov care deranjau. Da, nu este o eroare, dragi cetățeni, chiar cu asta se ocupau… cunosc personal astfel de dosare inventate… cu depășirea atribuțiilor, desigur. S-a dus spășit la medicii „corupți” să îl salveze?

Păi dacă sunt așa de răi, ce să cauți la ei? Nu te-au putut salva? Ce să zic? Ghinion! 😂”, a scris Ingrid Mocanu, la scurt timp după moartea polițistului, potrivit publicației Starea Presei.

 

 

2 comments

Leave a reply