Marcel Ciolacu: „Preşedintele TSD mi-a propus să trimită flori mamelor liderilor TNL”

0
171

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că liderul TSD i-a propus să fie trimise flori tuturor mamelor liderilor din TNL, după apariţia celor mai recente imagini de la şcoala de vară a liberalilor, unde s-au proferat injurii la adresa social-democraţilor.

Ciolacu admite că înregistrările respective au afectat „emoţional” coaliţia şi că s-ar fi aşteptat la scuze publice din partea conducerii PNL.

„Preşedintele tinerilor PSD-işti, de la TSD, mi-a propus astăzi, după apariţia acestor imagini, să trimită flori tuturor mamelor liderilor TNL-işti, atât de la nivel central, cât şi din ţară. Mi se pare un răspuns corect din partea preşedintelui (TSD – n.r.) şi îl felicit pentru această propunere. Astfel de lucruri nu duc la o construcţie, afectează în primul rând emoţional o coaliţie. Fiind un derapaj, m-aş fi aşteptat la nişte scuze publice – nu neapărat faţă de PSD-işti – ale conducerii PNL, ci pentru doamnele care au primit aceste injurii. Vom depăşi şi acest moment, nu înseamnă că întoarcem şi celălalt obraz, dar este evident că în interior, acolo, e ceva ce nu funcţionează – la PNL”, a declarat Ciolacu marţi seara la Antena 3.

Liderul social-democrat a adăugat că a discutat cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, după apariţia primelor imagini de la şcoala de vară a TNL, ocazie cu care premierul şi-a cerut scuze pentru comportamentul tinerilor liberali, şi este de părere că cei din conducerea PNL ar trebui să ia măsuri pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete.

Leave a reply