marți, ianuarie 25

Marcel Ciolacu îl ameninţă pe Cîţu: „Ceauşescu a fost împuşcat că a plătit datoriile”

0
1526

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe ministrul Finanţelor, Florin Cîţu pentru decizia de a împrumuta România de pe pieţele externe şi a amintit că Nicolae Ceauşescu a fost „a fost împuşcat că a plătit datoriile”.

În replică, ministrul Cîţu s-a declarat „şocat” de această comparaţie şi i-a cerut liderului PSD să-şi ceară scuze.

„El (Florin Cîţu), în loc să vină să explice românilor cum a reuşit performanţa să împrumute această ţară la o dobândă de 4,74% – cea mai mare dobândă pe care o plăteşte un stat al Uniunii Europene, să ne explice cum, timp de 10-15 ani vom plăti aceste împrumuturi de aproape 100 miliarde: până în acest moment, niciun guvern nu s-a împrumutat în 7 luni cu asemenea sumă. Cel mai tragic e că nu ştim unde s-au dus aceşti bani”, a spus Ciolacu în cadrul unui interviu acordat la TVR, citat de digi24.


Să ştiţi că pe Ceaușescu a fost împușcat ca a plătit datoriile, ce facem acum cand ne-au indatorat ţara acum?”, s-a întrebat Ciolacu

În replică, Florin Cîţu a apreciat declaraţia lui Ciolacu drept o invitaţie la linşarea sa publică, „ca pe Ceauşescu”.

Așa vrea Ciolacu să conducă România! Îmi este foarte greu să scriu ce simt în aceste momente. Au trecut deja multe ore bune de când al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public, ca pe Ceaușescu”, a spus Cîţu.

Sunt șocat și nu pot să comentez gravitatea acestor declarații”, a adăugat ministrul Finanţelor.

Leave a reply