sâmbătă, decembrie 5

Mălin Bot, război total cu ”AURolacii Rusiei” conduși de George Simion

1
3029

Pe măsură ce pandemia face tot mai multe victime, în România se radicalizează grupări obscure care incită populația la nerespectarea măsurilor sanitare anticoronavirus.

În topul listei se află AUR, sigla partidului ”Alianța pentru Unitatea Românilor”, botezată plastic în forumurile #Rezist drept ”Alianța Unirii cu Rusia” – aluzie la planul prin care Moscova crește lideri pe care îi folosește ca marionete în războiul fake news declanșat împotriva Occidentului și recunoscut public de Kremlin drept armă anti-Vest.

Sub aripa lui George Simion apar tot felul de personaje dubioase, implicate în afaceri penale, care se alătură mișcării antiromânești privind sabotarea autorităților sanitare.


Unul dintre cei mai noi indivizi de acest gen este un anume Mihai Lasca, organizatorul protestelor din Oradea împotriva purtării măştilor sanitare în plină pandemie de coronavirus, administratorul unei firme de protecţie şi pază și fost arestat preventiv într-un dosar DIICOT legat de o grupare de falsificatori de carduri, după cum transmite Bihoreanul.

Mălin Bot, care are deja dexteritatea de a-i dibui pe cei care acționează ca acoperiți împotriva României pro-UE&SUA, a punctat dur pe pagina lui de Facebook:

”Presa din Bihor scrie despre interlopul care este lider AUR la Oradea.
Ca să înțelegem ce fel de personaje fac propagandă CapVid și împrăștie AURolac rusesc pe rețele sociale.
Este vorba despre un dosar despre care BIHOREANUL a mai scris, privind o grupare de falsificatori de carduri care a făcut cumpărături de 300.000 euro cu carduri falsificate, trimisă în judecată de DIICOT în 2016.
Grupul, coordonat de doi orădeni, Ioan Gheorghe Bejuşcă şi Constantin Eduard Sîrbu, era organizat pe paliere, fiecare membru având un rol bine stabilit, de la montarea aparaturii de tip skimming pe ATM-uri la falsificarea cardurilor în România şi efectuarea de operaţiuni bancare frauduloase.”, a scris jurnalistul pe pagina sa de socializare.
Rafalele lui Mălin Bot la adresa AUR au continuat. Jurnalistul a demonstrat clar de ce George Simion a fost prezent la cimitirul din Valea Uzului, unde exista pericolul unui conflict între români și maghiari și unde liderul AUR a pus paie pe foc – confirmând metoda rusească de a provoca tensiuni interne în țările inamice.
”Exact cum este acum cu adunările CapVid, propaganda Rusiei a isterizat cu ură etnică pe tema Valea Uzului.
Simion a baneficiat atunci de paza lui Cucoș însuși, coordonatorul represiunii din 10 august.
Simion a scăpat un porumbel interesant când l-am întrebat unde era în 10 august 2018: “Știam ce se va întâmpla”.
Oare știa de la Cucoș?”, a scris Bot, într-o postare ulterioară.
Insistența cu care Mălin Bot a început să dezvăluie ce se ascunde în spatele mișcărilor AUR din România i-a făcut pe unii dintre oamenii lui George Simion să-l atace pe jurnalist. Este și cazul lui Sandy Matei, protestatar cu state vechi, care l-a atacat dur pe ziarist, numindu-l ”botanalist” și acuzându-l că nu e.. ortodox. Dar Mălin Bot nu a lăsat garda jos și a tras linie la fel de dur, într-o postare care merită marcată și pe care o reproducem integral mai jos.

Postarea lui Mălin Bot despre ”AURolacii” lui George Simion

Captură după postarea lui Sandy Matei împotriva lui Mălin Bot

”Consumul excesiv de AURolac dănuează grav sănătății mentale. În cazul persoanelor și așa debile, efectele asupra creierului sunt devastatoare: delirium tremens.

Debilul infractor Săndel Matei a inventat confesiunea catolic-protestant. Vă dați seama cât de imbecilă este aglutinarea asta între catolicism și protestantism?
Cine știe puțin mai multă istorie înțelege și mai bine imbecilitatea postării. Este ceva de o prostie cruntă. Nu mai vorbim de exprimarea ”creștini ortodoxi”. Un analfabet total incult. Idiotul nici măcar nu știe să scrie corect Biserica Ortodoxă și creștini ortodocși.
Bun și acum să vorbim pe fond, ca să priceapă cei care îi pun punga cu aurolac la nas infractorului-debil ca să debiteze aceste punctaje denigratoare la adresa mea.
Bunicul meu a fost preot greco-catolic, tatăl lui a fost inspector școlar regional și considerat chiabur de către regimul comunist pentru că era gospodar și mai ales pentru că fusese coleg de facultate cu Nicolae Iorga.
Familia bunicului și străbunicului meu s-a mutat în zona Făget, din județul Timiș, acum vreo 300 de ani, venind din zona Grădiștea de Munte, județul Hunedoara, aproape de Sarmizegetusa Regia. Tata mereu îmi spunea, când eram copil: Fiule, noi suntem neam de daci, să nu uiți asta niciodată.
Sunt foarte mândru de istoria familiei mele paterne și de apartenența, pe această linie, la credința greco-catolică.
Eu sunt botezat romano-catolic pentru că mama provine dintr-o veche familie slovacă, care a fost mutată în perioada Imperiului Austro-Ungar în zona Zlatna, din județul Alba. Străbunicii materni au lucrat la minele de aur de acolo.
Străbunica mea maternă, care a trăit până la 98 de ani, până în 1990, când aveam eu 14 ani, o femeie foarte credincioasă și care a insistat să fiu botezat romano-catolic vorbea maghiară, germană, română sârbă și slovacă. În ea vedeam tot mozaicul etnic pe care îl iubesc atât de mult și în care am copilărit în Banat. Acum vreo 10 ani am avut prilejul să particip la un studiu european care urmărea migrația popoarelor pe continentul european și am făcut un test ADN mitocondrial, legat de originile pe linie maternă, care mi-a dat un rezultat uimitor: acum sute de generații, pe linie maternă, stră-stră-stră-stră-stră-bunica mea a trăit în zona Tării Bascilor.
Desigur toate acestea nu au nicio legătură cu opiniile mele politice și cu activitatea jurnalistică. Numai mintea unui analfabet crunt de incult putea emite asemenea bazaconie pe teme religioase. Oamenii aceștia sunt tot ce are mai mizerabil, incult și infect moral societatea noastră.”

 

 

1 comment

Leave a reply