duminică, iulie 21

VIDEO. Mălin Bot, o nouă lovitură de presă: afacerile interlopilor PSD de la Piața Progresul

4
3016

Jurnalistul de investigații Mălin Bot a mai dat o lovitură de presă anti-mafia: a dat iama în afacerile PSD de la Piața Progresul, din Sectorul 4 al Capitalei, acolo unde interlopii își fac veacul încă din vremea primarului Piedone.

Interesantă e că firma de pază descoperită la fața locului de jurnalist a încasat sume imense de bani de la… Sectorul 3!

”Grupului de firme Tiger, toate abonate la contracte pe bani publici care a preluat în urmă cu trei ani de zile firma Shelter Security a lui Alin Ionescu, un individ arestat preventiv în 2014 într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 25 milioane de euro. Alin Ionescu este cunoscut publicațiilor mondene prin prisma faptului că este soțul cântăreței Cristina Spătar, a scris presa în trecut.
Grupul de firme Tiger e abonat și la banii publici controlați de primarul PSD Robert Sorin Negoiță, de la Sectorul 3, cu un contract foarte dubios. PeSeDistul Negoiță plătește 17,2 milioane de euro acestei firme și societății Nei Guard ca să păzească …. Poliția Locală Sector 3.
Numai PSD putea inventa asemenea metodă de prăduit bani publici”, a scris Mălin Bot pe pagina sa de socializare.
Jurnalistul a intrat inopinat peste firma de pază Tiger Security, de la Piața Progresul, având de data asta protecția Poliției în realizarea investigației gazetărești.
”Am intrat și am filmat, cu Poliția. Acum montez reportajul”, a mărturist ziaristul, care a dat peste respectivul grup de firme, parte a unui ghemotoc de asocieri pentru plimbarea banilor publici.
Grupului de firme Tiger Security a preluat în urmă cu trei ani de zile firma Shelter Security, a lui Alin Ionescu, ”un individ arestat preventiv în 2014 într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 25 milioane de euro, cunoscut publicațiilor mondene prin prisma faptului că este soțul cântăreței Cristina Spătar”, a mai dezvăluit Mălin Bot.

4 comments

 1. gima 2 iulie, 2020 at 11:47 Răspunde

  Ma tot mir cum de nerecunoscatorii licurici nu i-au acordat un „pulitzeras”sau ceva derivand din aceeasi radacina de cuvant.

  • Dimijoarei Obt 2 iulie, 2020 at 17:16 Răspunde

   Ai mentalitate de derbedeu si de repetent ! Precis ai urat scoala ! Daca mergeai pe la scoala stiai de ce se numeste licurici !

 2. Mamaie DelaFetesti 2 iulie, 2020 at 13:28 Răspunde

  Felicitari Libertatea, pentru acest articol! Toata stima pentru malin Bot! Cat despre comentacul de mai sus zis „gima”, ii urez multa muie, ca vad ca ii place.

 3. Carme LAZAR 4 iulie, 2020 at 00:25 Răspunde

  Toti sint la fel de la Revolutie incoace totii au furat si fura in continuare daca sar face un sondaj cred ca 70-80%din parlament si Guvern sint coruptii ar trebui desfintarea Parlamentului si sa se faca o curatenie la singe!

Leave a reply