Mălin Bot, o nouă lovitură dată mafiei AUR. Filiera Lazarus-Cataramă-Mircea Diaconu-Dan Voiculescu-Tudorache-Adrian Năstase-Bittman-Teodosie

6
22876

Pe măsură ce ”puiul PSD” numit AUR (zis și ”Alianța Unirii cu Rusia”) reușește să înșele tot mai mulți români, apar și dezvăluirile și dezicerile publice de George Simion, capul acestui clan antiromânesc.

Simion, fabricat la școala Moscovei, a reușit să crească în sondaje rupând electorat de la PMP, USR și PNL, ajutând deci indirect PSD. Potrivit ultimelor măsurători interne ale altor partide, AUR ar fi cotat acum la aproximativ 6%, deci cu șanse mari de a penetra viitorul Parlament. Detalii, AICI.

Jurnalistul de investigații Mălin Bot duce de la o vreme o luptă acerbă cu această grupare creată dincolo de Prut cu scopul de a destabiliza România din interior.

Metoda folosită de AUR a fost cea practicată de PSD de la Revoluție: HOȚIA, sub forma furtului de identitate națională.

George Simion și gașca lui au confiscat drapelul României și l-au folosit în scop politic lipind sigla ”AUR” peste el, lucru pedepsit de Codul Penal. Dovada, AICI.

Articolul 236 din Codul Penal prevede clar:

”Orice manifestare prin care se exprimă dispreț pentru însemnele României se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani”.

Când lipești logo-ul unui partid peste drapelul României, ai comis deja o ”manifestare prin care se exprimă dispreț pentru însemnele României”, pentru că drapelul este al României și al românilor, nu al unui partid politic sau altul. Nimeni nu-l poate pângări!

Mai mult, AUR a incitat la nesupunere civică în plină pandemie, fiind vinovat de creșterea numărului de infectări și implicit decese din cauza COVID, fapte pentru care PSD, CCR și Avocatul Poporului au răspundere similară.

Mălin Bot a dezvăluit pe platforma sa media discuțiile dintre George Simion și Viorel Cataramă, personaj de factură securistoidă clară, inițiatorul mișcărilor anarhiste de esență moscovită care fac parte din ADN-ul AUR.

”George Simion împreună cu Cataramă, cu Luiz Lazarus, Oana Lovin, Codruța Cerva și toți oamenii propagandei Rusiei apar la primele adunări CAPVID din Piața Victoriei, la primele tâlhării civice, care au ținut toată vara și care sunt continuate și azi. Cu George Simion în frunte, care ocupă abuziv, pentru propagandă politică, Piața Victoriei, deși el nu are nicio legătură cu acest spațiu. Veți vedea legăturile lui George Simion cu propaganda rusă”, explică Mălin Bot, într-un amplu meterial video publicat pe contul său personal de YouTube (de la minutul 26:00).

Incisivul ziarist l-a prins în fapt pe Simion, chiar în Piața Victoriei, unde l-a demascat în direct drept agent de sorginte URSS.

”Am avut o discuție cu el. Veți vedea că nu știe să răspundă, minte că a fost în Piața Victoriei în 10 august, n-a putut să răspundă cum încalcă legea de la jumătatea lunii septembrie, în Piața Victoriei, cu jandarmeria care se preface că îl verifică, el se preface că țipă. Gândiți-vă dacă așa ceva ar fi făcut cineva în epoca Dragnea. Păi pe noi ne-a luat cu stâlp cu tot din Piața Victoriei. Vă repet, în 10 august am fost evacuați 250.000 de oameni sub pretextul că după ora 22.00 nu se mai poate sta în Piață. Dar pentru George Simion se poate”, a continuat Mălin Bot.

Jurnalistul explică legătura dintre oameni cu vizibilitate publică și George Simion. Toți sunt fie corupți dovediți, fie ajutoarele mafiei penale care a supt România de bani, sărăcind milioane de români.

Luiz Lazarus, Mircea Diaconu, Adrian Năstase, Dan Tudorache, Dan Puric, Dan Bittman, Mugur Mihăescu (”Garcea”), Cristi Puiu, ÎPS Teodosie sunt doar unii dintre cei care, direct sau indirect, au ”pompat” încredere în mafia AUR, prin discursuri antieuropene, conspiraționiste, rusofile deci. Toți sunt trădătorii României europene, ai destinului nostru anticomunist pentru care și-au dat viața partizanii și eroii Revoluției.

VEZI ȘI:

Diferența dintre Mălin Bot și George Simion. Acum 3 ani, jurnalistul era săltat de jandarmi, la PSD. Liderul AUR cocea planul ”Ciumei Roșii”

ÎPS Teodosie și BOR au mințit: ”Peștera Sf. Andrei” e un fals! Nu există NICIO dovadă că apostolul lui Iisus a trecut prin Dobrogea

ARN, celula care a născut viața pe Terra, e ”începutul unei noi ere”. ”Putem trata gripa, COVID, alte virusuri cu un singur vaccin”

EXCLUSIV. Pericol pentru România: AUR, partidul lui George Simion, ar putea trece pragul electoral!

Mesajul unui mare militant #REZIST: ”Am stat la masă cu George Simion. Da, RUSUL e în spatele AUR și al PSD!”

6 comments

  1. Amelia 30 noiembrie, 2020 at 08:52 Răspunde

    =1= CALIN GEORGESCU este propus PENTRU PRIM in partidul aur … ?? george sima …
    =2= De fiecre din cei aratati in *POZA* am ceva de spus !!!
    =3= DE CE DACA SUNTETI CINSTITI :: NU LASATI OMUL SA COMENTEZE si trebuie sa alergam pe net .. AI ?? iar luis lazarus DE E … IN aur = A paiiiiiiiiiiiiiii ::: NU-I IN REGULA DE LOC !! hai aveti curajul sa CONTESTATI ca sunteti in PANTALONII COMUNISTILOR … ca sa NU VORBESC SI MAI URAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a reply