vineri, februarie 3

Mălin Bot: „Nu știm dacă și lui Felix îî calculează ”dobânzi” și ”penalități” așa cum procedează cu mine”

0
661

“ANAF îmi trimite, una după alta, decizii de impunere și executări silite pentru sume mici care adunate ajung la 1.000 de lei, unele fiind ”dobânzi” și ”penalități” deși sunt cu taxele la zi” spune jurnalistul pe contul Facebook. 

 „Așa au recalculat ei, doar doar, mai storc un bănuț de la un cetățean oarecare cu venituri declarate legal și onest față de stat. 

Pentru una dintre lunile ”recalculate” la sânge, au stabilit 1 leu în plus, au adăugat un leu, nu cumva să scape cetățeanul onest nestors până la ultimul bănuț. 

 Vă puteți uita în tabel să vedeți ce efort au făcut ca să stoarcă 1 leu, 2 lei, 3 lei pe lună, e ridicol. 

În acest timp, același ANAF nu știe cum să execute peste 60 de milioane de euro prejudiciul infractorului Dan Voiculescu, patron Antena 3 și alte vuvuzele ale Cartelului Mafia Media. 

Nu știm dacă și lui Felix îî calculează ”dobânzi” și ”penalități” așa cum procedează cu mine. Practic avem regim fiscal cu dublă măsură. 

  1. Oamenii onești sunt cocoșați cu taxe și ANAF vine peste ei recalculând, adăugând, storcând bani la nivel de 10 – 15 lei în plus.
  2. Infractorii mafioți putred de corupți care au furat zeci și sute de milioane de euro de la stat pe care ANAF îi lasă în pace chiar și când Justiția a dat condamnări și a stabilit prejudicii imense.

Este revoltător, dragi prieteni. 

Am făcut o reprezentare grafică și puteți vedea tabelul cu sumele ”accesorii” inventate de ANAF, ca să mă pună la plată. E nevoie de bani pentru salariile nesimțite și pensiile speciale, dar nu sunt luați de la mafioți acești bani. Asta înseamnă stat mafiot, oameni buni. 

Aici este o serie de materiale video despre ANAF: 

Bătaie de joc la ANAF: Aberațiile statului român la plata impozitelor online sunt de speriat.”

Urmariti canalele media & Facebok ale lui Bot.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ciWUb0KXTq4… 

#NisteDerbedei 

Ministerul Finantelor Publice 

Agentia Nationala De Administrare Fiscala 

 

  

  

 

  

  

 

 

Leave a reply