Mălin Bot îl desființează pe George Simion-AUR

4
7842

Incisivul jurnalist de investigații Mălin Bot nu face compromisuri nici măcar când are de-a  face cu cei cei care au folosit strada ca tribună, deși unii dintre ei au încercat să-i ”copieze” activismul său civic și modelul său de jurnalism.

Bunăoară, George Simion, autointitulatul lider al unui partid care nu există la nivel real, dar care folosește inițialele AUR, pretinzând astfel că face astfel parte din elita vieții publice românești, îl imită mai nou pe Mălin Bot, mergând prin țară prin județele unor baroni PSD ca să pară că luptă cu PSD.

În realitate, aceste acțiuni ale liderului AUR sunt doar pentru imaginea lui personală și pentru a păcăli membri AUR, nu au nicio legătură cu acțiunile lui Mălin Bot, care sunt oneste, documentate și nu urmăresc o agendă politică personală.

Oana Lovin și Liviu Pleșoianu, vedete în Sputnik, ca și George Simion

Simion s-a făcut cunoscut prin protestele pentru unirea Basarabiei cu România, dar ulterior s-a putut vedea că asta n-a fost decât o trambulină menită să-l propulseze în atenția publicului din România, unde altfel n-ar fi avut acces.

La un moment dat, Simion s-a ”lipit” de Mălin Bot și alți manifestanți sinceri #REZIST, care nu au avut niciun scop perfid în protestele anti-Dragnea și au urmărit doar salvarea țării de un pericol imens: ieșirea din Uniunea Europeană – ROMEXIT.

Ulterior însă, liderul AUR a început să-și dea arama pe față devenind unul dintre ”agenții COVID” care au explodat în spațiul public, alături de Oana Lovin-fata cu sparanghel, Dan Puric, Garcea, Radu Moraru, Liviu Pleșoianu, Viorel Cataramă etc.

Acesta a fost momentul în care Mălin Bot a ”mirosit” că George Simion este omul rușilor.

Într-un text publicat pe blogul personalul, jurnalistul anti-mafie a spus tranșant ce crede despre liderul AUR.

Radiografia personajului George Simion făcută de Mălin Bot

  • ”Totul a început la jumătatea lunii mai, când am fost șocat să îl văd în Piața Victoriei, la adunările CapVid organizate de grupurile PSD și propagandiștii Rusiei. După ce mi-a atras atenția această asociere șocantă pentru mine, am verificat atent discursul public al acestuia și am constatat că e plin cu punctajele folosite de PSD & mafia satelit, în sincron cu propaganda Rusiei, pe tema pandemiei și nu numai.
  • Pe lângă teoriile conspirației pe tema Pandemiei este evident un discurs naționalist-extremist cu toate lozincile pe care le-a folosit regimul Dragnea, de la ”străinii care vor răul României” la lozincile pe bază de ”România e colonie” și alte manipulări pe alte teme, toate teme folosite din plin de propaganda Rusiei în România.
  • George Simion, liderul grupării AUR, a strâns adepți pe care i-a dus ca pe turmă la acțiuni de protest dragi Moscovei

    Sunt teme care au generat mai multe comentarii din partea mea, nu neapărat cu George Simion ca subiect central, cu cu sursa manipulărilor în prim-plan, pentru că George nu e o cauză, este un efect. Nu e sursă, este doar unul dintre canelele prin care se face propaganda asta gândită și coordonată de PSD & mafia în sincron cu oficinele Moscovei din România.

  • George Simion mi-a scris un mesaj ieri, când eram la volan în drum spre București. Am rugat-o pe soția mea să îi scrie că refuz să îmi asociez imaginea cu el și i-am dat două categorii de explicații. Unele ca jurnalist, altele ca om.
  • ”Salut. Îmi pare rău dar nu doresc să îmi asociez imaginea cu tine sub nicio formă. În curând se va publica un material pe YouTube în care prezint și mai multe argumente pentru analiza pe care am făcut-o în legătură cu activitatea ta. Însă, desigur, dacă îmi trimiți un text scris, ca drept la replică, îl voi prezenta. Asta îți spune jurnalistul Mălin Bot”. Partea pe care i-am transmis-o ca mesaj personal nu o voi publica, evident.”

VEZI ŞI:

VIDEO. ”Doamnă ministru, ne ajutați?”. O familie luptă de 10 ani să afle adevărul despre o moarte suspectă

Ce joc face George Simion? Cui foloseşte AUR-ul său?

ALEGERI. Barna și Orban, uniți în lupta pentru îndepărtarea PSD din Moldova. ”Votați, aveți cu cine!”

Germania taie în carne vie. Muncitorii români vor fi mai protejați împotriva sclavagismului modern

 

4 comments

Leave a reply