duminică, august 1

Mălin Bot i-a prins pe cei care au pus foc media la Matei Balș și au îngropat spitalele în pandemie

2
6431

Jurnalistul civic Mălin Bot a fost una dintre foarte puținele voci din presă care a vorbit despre pericolul AUR în campania electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020.

Atunci, gazetarul care este finanțat exclusiv din banii cititorilor-donatori a demascat acțiunile de tip fake news ale liderilor AUR, l-a devoalat pe George Simion ca un veritabil executant al unui plan de intoxicare desprins din calapoadele URSS și a somat instituțiile statului (Jandarmeria în special) să aplice legea în cazul manifestațiilor de stradă ilegale organizate de alde Șoșoacă&co.
Cu toate acestea, românii au preferat să-i creadă pe cei de la AUR, care au câștigat voturi masiv pe seama naivității semenilor lor sau a dezinformării acestora, iar AUR a intrat în Parlament.
Culmea este că nici acum nu se potolesc și provoacă Guvernul anti-PSD cu alte mișcări destabilizatoare de tipul celor după care Rusia ”salivează” de bună vreme.
Într-o postare pe contul său de Patreon, Mălin Bot a fost tranșant legat nu doar de desantele AUR, ci și de cele din media, pe care jurnalistul le consideră adevărate ”scîntei” ale unor comportamente sociale cauzatoare de moarte prin pandemie.
Într-un video alert publicat pe contul său de YouTube, Mălin Bot îi pomenește atât pe gazetarii iresponsabili în materie de pandemie, cât și pe cei din zona ”serioasă” a presei, cum ar fi Cristian Burci, patronul Adevărul.

Analiza lui Mălin Bot despre agenții media care au lucrat pe bani mulți pentru COVID

”Dragnea și Grindeanu au plătit, cu bani de la Guvern, 250.000 de dolari pe lună pentru denigrarea protestatarilor #rezist.
Mogulul penal Cristian Burci, patron Adevărul și Prima TV, a intermediat contractul.
În acea perioadă s-au facut remarcate și personaje cum sunt Codruța Cerva sau Oana Șparanghelista, personaje care astăzi sunt alături de parazitul necrofag electoral Diana Șoșoacă, lider și senator AUR.
Tot aceste personaje au activat, alături de necrofagul electoral George Simion, adjunctul lui Șoșoacă în conducerea AUR, încă din mai 2020, la inițierea isteriei CapVid.
Necrofagul elector Simion era atunci promovat în draci de Luis Lazarus.
Când Clotilde Armand a devenit primar s-a aflat că Lazarus luase 30.000 de euro de la Tudorache.
Ei sunt cei care, prin isteria CapVid, au agravat efectele pandemiei și au umplut sectiile ATI ale spitalelor.
Din cauza suprasolicitării zonei ATI au loc incendii pe care apoi le parazitează tot acesti necrofagi electorali ai PSD.”

VEZI ŞI:

Vinovații pentru cazuri ca Matei Balș despre care nu vorbește nimeni

Mălin Bot i-a prins pe cei care au pus foc media la Matei Balș și au îngropat spitalele în pandemie

Generalul Nicolae Roman, care a luptat împotriva Revoluţiei la Timişoara, înrolat în “armata” AUR

2 comments

  1. PETER 1 februarie, 2021 at 17:00 Răspunde

    hAUR=Anarhistii Uniti ai Ro.. condusi de de..? Se pare ca exista din cand in cand un vortex in istorie si in lume care aduna astfel de specimene, ce duc la destabilizarea democratiei. evident pe fundalul unor politicieni de rahat!

Leave a reply