Mălin Bot: „George Simion și restul huliganilor AUR escaladează zi de zi violența din societate”

Răzbunarea PARTIDULUI-URĂ este la fel de murdară ca metodele folosite de cozile de topor rusofile în societate și Parlament: Pagini cu nume false, furt de identitate, campanii insalubre de denigrare a mea și a vieții mele private
0
1529

George Simion și restul huliganilor AUR escaladează zi de zi violența din societate. 

Tot mai multe voci atrag atenția cu privire la lucrurile pe care eu le explic din luna mai a anului 2020 în legătură cu această adunătură extrem de periculoasă controlată de la Moscova.  

 

Răzbunarea PARTIDULUI-URĂ este la fel de murdară ca metodele folosite de cozile de topor rusofile în societate și Parlament: Pagini cu nume false, furt de identitate, campanii insalubre de denigrare a mea și a vieții mele private.


O campanie de o agresivitate fără precedent împotriva unui jurnalist independent, ca răzbunare pentru că am avertizat publicul despre această grupare rusofilă extremistă. 

Public îi informez pe cei care plătesc aceste campanii de denigrare că nici nu mă intimidează, ba chiar mă motivează să insist pe subiectul acesta. Dacă țipă subiectul, înseamnă că pun degetul pe rană. 

 

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cont Facebook, Malin Bot

 

Cancerul nu trece de la sine, dragi prieteni. Ca orice boală gravă, trebuie aplicat un tratament după diagnostic.

 

În privința AUR = PARTIDUL-URĂ, diagnosticul meu se dovedește corect, tot mai multe redacții, tot mai multe persoane publice explică bala asta. 

 

Sursa Foto: Malibot.wordpres.com

 

Tratamentul sunteți fiecare dintre voi, răspândirea acestor informații, explicarea acestor lucruri zi de zi, redistribuirea adevărului în md constant. #NuCedam 

Urmariti si site-ul jurnalistului Malibot.wordpres.com

 

 

Leave a reply