Mălin Bot: „Duduia e preocupată de ce am eu în chiloți. Este natural, având în vedere că obiectul muncii ei se află în chiloții clienților”

2
2584

Jurnalistul civic Mălin Bot ține să precizeze pe pagina sa de socializare despre  gradul de „anomalie în care a ajuns societatea românească, pentru că este complet anormală țara în care o prestatoare de servicii părăsește bordelul, pentru a interfera în dezbateri politice”.

„Duduia, nu pot să-i spun nici domnișoară nici doamnă din motive evidente, e preocupată de ce am eu în chiloți. Este natural, având în vedere că obiectul muncii ei se află în chiloții clienților cărora le prestează servicii.
În mod firesc orizontul unei persoane care își câștigă existența dând jos chiloții contra cost se limitează la o astfel de gândire și nu putea avea nicio altă reacție.”
Nu este disponibilă nicio descriere.
Foto, cont facebook, Malin Bot
„Însă se cuvine să facem unele precizări necesare pentru corecta abordare a acestei dezbateri publice.
Prima este că duduia nu se poate pronunța cu privire la dimensiuni, în ceea ce privește orice bărbat decent, nu e vorba de persoana mea.
Dimensiunile se constată personal și o persoană ca ea niciodată nu poate beneficia de astfel de intimități cu vreun bărbat cât de cât decent, este mult sub standardele morale și sanitare pe care le are orice bărbat decent.
A doua precizare ține de anomalia în care a ajuns societatea românească, pentru că este complet anormală țara în care o prestatoare de servicii părăsește bordelul, pentru a interfera în dezbateri politice. Da, poate avea activitate civică pentru legalizarea prostituției, pentru nediscriminarea categoriei din care face parte, eventual pentru emanciparea societății.
Însă e bizar și nepotrivit să defileze cu Biblia în mână, de braț cu vreo frăție ortodoxă militând pentru drepturile credincioșilor împotriva ocultei.
Repet, e dincolo de persoane această discuție, ține de fenomene și cel mai acut fenomen al României actuale este impostura și ghiveciul acesta stricat în care se amestecă oricine în orice subiect, pe orice domeniu.
Vedem preoți care pun diagnostic medical, huligani analfabeți care se declară scriitori, infractori care votează legi și prostituate care dau lecții de morală, zi de zi, la televiziunile unor penali. Dacă trăia, Caragiale avea cea mai tare pagină de Facebook.
PS: Eram în pantaloni scurți, nu în chiloți”, scrie Mălin Bot pe pagina sa de socializare.

2 comments

Leave a reply