Mălin Bot, atac la Dan Bucura: ”Iepurele aruncat la fentă de PSD”. Reacția candidatului independent la Sectorul 1

0
1009

Jurnalistul Mălin Bot a lansat un atac dur la adresa lui Dan Bucura, vechi gazetar de investigații, care decis să intre în arena politică pentru alegerile locale din 27 septembrie.  

Daniel Tudorache

Dan Bucura, invitat permanent la mai multe talk-show-uri TV pe teme politice, a anunțat recent că va candida ca independent la Primăria Sectorului 1, din București.

Decizia lui Bucura a provocat reacția dură a lui Mălin Bot, care într-o postare pe Facebook de acum câteva zile l-a acuzat pe Dan Bucura că este ”cârtița” și ”iepurele” lui Dan Tudorache (alăturat), actualul primar în funcție la Sectorul 1 și candidat pentru al doilea mandat, din partea PSD.
Dan Bucura i-a răspuns imediat lui Mălin Bot, într-o postare pe pagina sa în care apare alături de fiica lui. O cheamă Maia și e tot ce am mai drag pe lume…”, a conchis Bucura în mesajul pe care l-am reprodus mai jos, la finalul acestui articol.

Postarea lui Mălin Bot despre candidatura lui Dan Bucura la Sectorul 1

Dan Bucura

 

De luni de zile m-a nedumerit prezența lui Dan Bucura pe la #MafiaTV.

Teoretic se agita pe rețele sociale, pretinzând că e independent, practic toată ziua era și este prezent pe la oficine ale propagandei mafiei.
Statutul de jurnalist independent refugiat pe rețele sociale și cel de invitat promovat agresiv de #MafiaTV sunt incompatibile din două motive mari și late:
1. Mogulii Cartelului Mafia media nu bagă pe post jurnalisti independenti. Desigur, bagă cârtițele cu care au interese ascunse.
2. Un jurnalist care este autentic în independența lui nu merge la #MafiaTV pentru că știe ce bordel e acolo și nu are niciun motiv să credibilizeze asemenea mizerii.
M-a nedumerit, așadar, dualitatea asta imposibilă: independent și în același timp promovat constant la MafiaTV.
El și Cristoiu, aka turnătorul Coroiu, altă vuvuzea a mafiei care mimează independența pe YouTube fiind în același timp promovat în draci pe site-urile Cartelului Mafia Media.
Acum câteva zile Dan Bucura și-a anunțat candidatura la Sectorul 1, promovat de mogulul Oancea, pe B1 TV și am priceput schema.
Dacă era autentic în demersul lui electoral, nu îi aloca Oancea nici 5 secunde. Nici de ușa de intrare in clădire nu trecea.
Pe cale de consecință, dacă vreți să știți de ce candidează Bucura, numărați reclamele plătite de primarii PSD pe B1 TV și vă lămuriți.
Primarul PSD al Sectorului 1 și Gabriela Firea au băgat tone de publicitate pe B1 TV. Vă postez cateva exemple de advertoriale B1 TV din această categorie în care se lăfăie tovarășul primar PSD Dan Tudorache.
Eu am convingerea că există o relație directă între promovarea candidaturii lui Bucura și acești bani.
Bucura nu e singurul iepure aruncat la fentă, în interesul PSD, la Sectorul 1 și nu numai.
Adriana Bahmuțeanu a anunțat și ea că va face același lucru.
Este aceeași strategie electorală aplicată de Băsescu, pentru a o ajuta pe Firea să câștige, vom vedea dacă va da roade.
PSD știe că are un electorat captiv disciplinat și este ușor să înțelegi cum le folosesc primarilor PSD din București astfel de cârtițe electorale al căror rol este să rupă din voturile anti-PSD.
Atât de simplu este.
Dincolo de alegeri, strict făcând referire la partea jurnalistică a lucrurilor.
Nu există jurnalist „independent” promovat de Antena 3, România TV, Realitatea TV sau B1 TV, oficinele cele mai strict controlate de Cartelul Mafia Media.
Când te invită, mai ales în an electoral, toată ziua Mafia TV și te citează în draci site-urile Cartelului Mafia Media, înseamnă că ești doar o marionetă a Hidrei care controlează aceste veritabile agenții de marketing ale mafiei din România.
După Bucura a intrat în cadru Vanghelie „care este”, alt cetățean care a decis iar să se „sacrifice” pe altarul interesului public. Vanghelie are și experiență, s-a îmbogățit obscen făcând patru mandate acest „sacrificiu”.

Mesajul de răspuns al lui Dan Bucura după atacul lui Mălin Bot la adresa sa

Dan Bucura i-a răspuns lui Mălin Bot, deși nu l-a nominalizat. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Bucura a publicat o imagine cu el și fiica sa (foto jos), însoțită de următorul mesaj:

”Un individ pe care nu îl voi nominaliza m-a atacat aseară pe mine, dar și familia mea! Dacă avea ceva cu mine, i-aș fi dat deschis un interviu, deși ceea ce face el nu se poate numi presă… Din acest moment, îl voi ignora definitiv!
Doar pentru dumneavoastră, prietenii mei de aici, vă arăt în premieră pentru cine vreau o Românie mai bună! O cheamă Maia și e tot ce am mai drag pe lume…”

Leave a reply