duminică, iulie 21

Mai e bună globalizarea? Ce firme vor supravieţui? Cum se explică „miracolul alimentelor”? Revista presei internaţionale, cu Ionuţ Iamandi

Fidelă declaraţiei sale de principiu, LUMEALIBERA.RO aduce în faţa cititorilor şi telespectatorilor săi (de pe LUMEA LIBERĂ tv) creaţii jurnalistice de calitate şi care analizează profunzimea evenimentelor, nu doar suprafaţa lor tip „breaking news” (devenită adesea un fel de „ambalaj” ultra-vandabi,l pentru a obţine audienţă cu orice preţ, inclusiv cu preţul de a arunca la coş esenţa şi explicaţiile relevante).

Nu întâmplător, publicaţia noastră oferă la ora actuală poate cea mai bună selecţie de informaţie internaţională din presa românească, dar şi cea mai variată paletă de rubrici susţine de oameni cu mare experienţă jurnalistică şi profesională.

Ionuţ Iamandi, jurnalist la Radio România Actualităţi şi fost redactor BBC la Londra, realizează de azi revista presei săptămânale, citând unele dintre cele mai respectabile şi profesioniste publicaţii din Occident: Der Spiegel, The Economist sau BBC.

Selecţia jurnalistului atinge subiecte de mare miză: soarta companiilor în criza pandemiilor, calitatea alimentelor sau originea coronavirusului.

Revista presei săptămânale de limbă engleză este prezentată de Ionuţ Iamandi în format video.

Puteţi susţine proiectul nostru prin simpla abonare la canalul de youtube LUMEA LIBERĂ tv. Vă mulţumim!

VEZI ŞI

Ionuţ Iamandi se alătură echipei LUMEA LIBERĂ

Un nou nume de marcă în LUMEALIBERĂ.RO: profesorul Gheorghe Gorun. El va „preda” LECŢIA DE ISTORIE

America, văzută prin ochii lui Marian Petruţa

Leave a reply