duminică, septembrie 26

”Mai am un singur dor”- versiunea Florin Călinescu

5
114

Invitat în prima seară a festivalului Flight Film, desfășurat în acest weekend în Timișoara, la Iulius Garden, fostul jurat de la emisiunea ”Românii au Talent” a dezvăluit că visează la înființarea unei echipe de fotbal în Timișoara, care să ajungă în vârful fotbalului românesc.

  • Florin Călinescu: „Visul meu e să fac o echipă de fotbal la Timișoara”

„Nu trebuie să mă stabilesc aici, am casa mea aici. Ăsta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme FC Timişoara.


Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi fac echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari… Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată, câţi iubesc echipa în oraşul ăsta? Mi-au răspuns că sunt şi 200.000.

Daţi, măi, un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii”, a declarat Călinescu, citat de Adevărul.

5 comments

  1. Paul Kneaz 22 august, 2021 at 20:49 Răspunde

    Āsta care zicea … “si ce dacā emigreazā chiar 10 milioane , ei si ?” Acu’ sā-i dea bani , āia cu care a rāmas …
    Timisoara o doare-n dos dupā ureche , de asemenea neica-nimeni ! Timisoara trāieste performant în Europa ! El cu Iantu pe lângā Bazarul Europa … de unde mai ciugoale ceva.

Leave a reply