sâmbătă, iulie 31

Ludovic Orban, tranșant: ”USRPLUS să pună pe altcineva în locul lui Vlad Voiculescu”

0
497

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri despre demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății că acesta „nu a acționat în cadrul spiritului de echipă” și a cerut USR PLUS să desemneze un alt ministru.

Orban a spus că „este nu numai drept, ci și obligația premierului de a supraveghea activitatea guvernării chiar și prin schimbarea unui ministru”.


„Pentru PNL nu există altă soluție politică decât actuala coaliție. Această decizie a domnului prim-ministru este o decizie care nu are nicio legătură cu dorința noastră fermă de a menține coaliția. La Ministrul Sănătății, tot USR PLUS să desemneze un ministru, care să gestioneze cu responsabilitate și care să aibă capacitatea de a lupta eficient pentru creșterea calității actului medical și oprirea pandemiei”, a completat el.

Președintele PNL a mai spus că partidul îl susține pe Florin Cîțu și că „este mai importantă pentru români buna guvernare decât persoana unui ministru. Atunci când este necesară schimbarea unui ministru premierul are deplină capacitate de a decide”.

Sursa. Digi 24

 

Leave a reply