vineri, septembrie 24

Ludovic Orban și Siegfried Mureșan, vizită în Ardeal, cu temă clară: dezvoltarea infrastructurii rutiere

Liderul PNL și europarlamentarul Siegried Mureșan vor să dea un semnal că rețeaua rutieră a României prinde teren în Ardeal.

Președintele Partidului Național Liberal a declarat: “Mă aflu astăzi în județul Mureș, împreună cu europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, unde am avut discuții despre proiectele din zonă, din domenii precum infrastructura de transport, de sănătate, infrastructura digitală, sau din domeniul educației.
Am avut o întâlnire cu președintele Consiliului Județean, Peter Ferenc și, știind că sunt brașovean, mi-a solicitat să acordăm în continuare atenție și să prioritizăm proiectul tronsonului de autostradă dintre Brașov și Târgu Mureș.
Chiar ieri, când am fost la Brașov, am discutat subiectul dezvoltării infrastructurii și singura legătură din Autostrada Transilvaniei care nu a avansat este cea dintre Brașov și Târgu Mureș. I-am promis președintelui CJ Mureș că voi avea o discuție cu ministrul Transporturilor și cu CNAIR, pentru a accelera procedurile pe acest tronson.
Prin PNRR, vom avea resursele financiare pentru a dezvolta România, iar investițiile și reformele atât de necesare vor îmbunătăți viața fiecărui român.”

Leave a reply